Μαρινέλλα: «Βρίσκεται σε ήπια καταστολή! Η κόρη της είναι...» - Τι συμβαίνει μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ρεπόρτερ του καναλιού, η οποία βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο Υγεία, και μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία και την κατάσταση της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα - δείτε εδώ τι ψέλλισε στην κόρη της.

Τι συμβαίνει με την Μαρινέλλα μετά από 5 μέρες νοσηλείας

«Τα πολύ κρίσιμα 24ωρα έχουν περάσει. Το αιμάτωμα είναι σταθερό και με φάρμακα προσπαθούν να το συρρικνώνουν. Σε αυτή τη φάση οι ασθενείς βρίσκονται σε ήπια καταστολή, μία μέθη, για να είναι σε μία ήρεμή ψυχολογική κατάσταση και να δεχθεί πιο εύκολα την θεραπεία. Ωστόσο έχει κάποια επικοινωνία κάποιες στιγμές, δέχεται ερεθίσματα και ανταποκρίνεται σε αυτά. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η κατάσταση είναι σταθερή.

Ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Θα μείνει ακόμα στη ΜΕΘ και αργότερα θα μεταφερθεί σε κάποιο δωμάτιο, αλλά αυτό θα γίνει πολύ μετά. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεραπεία, κάθε ασθενής αντιδρά διαφορετικά. Πραγματοποιεί καθημερινά εξετάσεις. Επισκέψεις δέχεται κανονικά. Η κόρη της είναι εκεί καθημερινά στο πλευρό της μαζί με την εγγονή της και χθες την επισκέφθηκε και ο εγγονός της. Αυτό που έχουν δει αυτή τη φορά με τη Μαρινέλλα, δεν το έχουν ξαναζήσει οι γιατροί με το ενδιαφέρον του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος - δείτε εδώ τα πλάνα με τον νεαρό να πλησιάζει στην κλινική.

Ο Αλέξης Κούγιας, παρόλα αυτά, προσωπικός φίλος και κουμπάρος της τραγουδίστριας, μίλησε έξω από τα δικαστήρια στις κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA για την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα και είπε δεν τον άφησαν να μπει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η τραγουδίστρια για τους εξής λόγους:

«Μου το απαγόρευσε ο γιατρός, ο Ηλίας ο Πολιτάκης που είναι και δικός μου γιατρός, για να μη συγκινηθεί, δεν πήγα. Δεν έχω μιλήσει με το περιβάλλον της».