Μπέσσυ Αργυράκη: «Το επίπεδο του καθενός...» - Τα "καρφιά" της για τον τραγουδιστή που άδειασε την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα

Η επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: «Το επίπεδο του καθενός...» - Τα

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε σε εκδήλωση την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία, μεταξύ άλλων, απάντησε για το δυσάρεστο συμβάν ανάμεσα στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, και γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος την κατακεραύνωσε κανονικά - δείτε εδώ τι έχει συμβεί.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έχει πολύ καλή σχέση με το παιδί της και πάντα συζητούν μεταξύ τους όσα συμβαίνουν και όσα καλούνται να αντιμετωπίσουν, ωστόσο όταν πρόκειται για τόσο ευαίσθητα θέματα, προσπαθεί να αφήνει την Εβελίνα να αποφασίζει μόνη της πώς πρέπει να κινηθεί, χωρίς να την πιέζει. Το ίδιο, λοιπόν, έκανε και σε αυτή την περίπτωση.

Η απάντηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τον τραγουδιστή που μίλησε άσχημα για την Εβελίνα Νικόλιζα

«Δεν γνωρίζω, δεν θέλω να την ρωτήσω και δεν το ψάχνω. Απ' ότι μου είπε, αν προκύψει οτιδήποτε, θα μπαίνει δια της δικαστικής οδού το θέμα στη θέση του. Αν έγινε κάτι που δεν το ήθελε ο καλλιτέχνης δεν έγινε εσκεμμένα, δεν υπάρχει λόγος για τόσο σκληρές εκφράσεις, αλλά αυτό δείχνει την παιδεία και το επίπεδο του καθενός», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντως, σε πρόσφατη εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός αυτό, απάντησε απλώς: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για αυτό. Ό,τι ήθελα να πω το έχω πει και το έχει αναλάβει δικηγόρος, οπότε αυτά από εμένα», χωρίς να θέλει να επεκταθεί παραπάνω.