Ιωάννα Τούνη: «Το μωρό ήταν στα κόκκινα...» - Δυσάρεστη εξέλιξη στο ταξίδι της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, όπως έχουμε πει πολλές φορές και φαίνεται άλλωστε με μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram, λατρεύει τα ταξίδια και την ίδια αγάπη μοιράζεται και με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, γι' αυτό και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία μπαίνουν στα αεροπλάνα και φεύγουν για νέους προορισμούς, μαζί με τον γιο τους, Πάρη.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρέθηκαν και οι τρεις στην Τουρκία, και συγκεκριμένα στην Καππαδοκία, εξερευνώντας τα υπέροχα τοπία, κάνοντας βόλτες δίπλα στα αερόστατα και δοκιμάζοντας τα νόστιμα φαγητά της περιοχής - δείτε εδώ το σοκαριστικά όμορφο δωμάτιο που έμειναν. Οι αναρτήσεις της Influencer στο προφίλ της είναι πολλές, ωστόσο μία από αυτές δεν ήταν και τόσο ευχάριστη.

Η ταλαιπωρία μετά το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Καππαδοκία

Ενώ ξεκουράστηκαν και χαλάρωσαν λιγάκι εκεί, όταν πήραν τον δρόμο της επιστροφής, τους περίμενε σκέτη ταλαιπωρία, καθώς για άλλη μία φορά συνάντησαν καθυστερήσεις, οι οποίες συνοδεύονταν με την γκρίνια του γιου τους, όπως είναι λογικό, και δεν έβλεπαν την ώρα να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους.

«Είμαστε στο αεροδρόμιο της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη... Η ταλαίπα (ταλαιπωρία) που έχουμε φάει μέχρι τώρα είναι τεράστια, η αναμονή που είχαμε στην πτήση από Καππαδοκία για εδώ ήταν...ανεκδιήγητη, το μωρό ήταν στα κόκκινα. Πάλι καλά τώρα τον κοιμίσαμε... Αυτά! Πτώματα είμαστε βασικά, νιώθω ότι ό,τι ξεκούραση μπορεί να είχαμε στις διακοπές "πέταξε". 4 φτάνουμε στο αεροδρόμιο στην Αθήνα...», ακούγεται να λέει η ίδια στο βίντεο και σημείωσε πάνω στο story: «Καθυστέρηση ταλαιπωρία και σχετικά».

Εντωμεταξύ, μία ανάρτηση που έκανε από εκεί, μία φωτογραφία συγκεκριμένα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στα σχόλια έχει ολόκληρος "πόλεμος" με τους μισούς να την κράζουν και τους followers της να την υποστηρίζουν μέχρι το τέλος - δείτε εδώ τι έγινε.