Φωτεινή Πετρογιάννη: Η εγκυμοσύνη, τα κιλά και οι σκέψεις της για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

«Με αυτά που τρώω είμαι πολύ τυχερή»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Πετρογιάννη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η δημοσιογράφος, η οποία συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην εκπομπή «Πρωινό» δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή.

Από τη στιγμή που η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε το ευχάριστο αυτό νέο με το κοινό, έχει επιλέξει να διατηρεί μια ανοιχτή επικοινωνία με τους followers της, συχνά δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος απάντησε στις απορίες που δέχεται καθημερινά, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πόσα κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Πετρογιάννη: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της - Η περιπέτεια με τον καρκίνο, η δουλειά και οι κοινές φωτογραφίες

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απαντάει στις απορίες για την εγκυμοσύνη της

«Είχα ναυτίες το 1ο τρίμηνο και λίγους εμετούς! Ευτυχώς υπάρχει ένα θαυματουργό χαπάκι που με βοήθησε πολύ. Να ρωτήσετε τον γιατρό σας αν επιτρέπετε να το πάρετε φυσικά», σημείωσε σε σχετική ερώτηση η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το Q&A της Φωτεινής Πετρογιάννη

Αναφερόμενη στο βάρος της, αποκάλυψε ότι έχει πάρει συνολικά 8-9 κιλά, παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησε αυστηρή διατροφή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόσεξα καθόλου στην εγκυμοσύνη. Μόνο όταν μου το ζήτησε ο γιατρός για κάποιο διάστημα, έκοψα τον υδατάνθρακα και τα γλυκά. Ευτυχώς, πριν μείνω έγκυος, ακολουθούσα διατροφή και ξεκίνησα με -8 κιλά. Νομίζω πως με αυτά που τρώω είμαι πολύ τυχερή».

Το Q&A της Φωτεινής Πετρογιάννη

Η δημοσιογράφος μίλησε επίσης για τις σωματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως οι κράμπες στα πόδια, και ανέφερε ότι το μαγνήσιο την ανακουφίζει τις νυχτερινές ώρες.

Το Q&A της Φωτεινής Πετρογιάννη

Πώς νιώθει πλέον

Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που θα γίνει μητέρα, η Φωτεινή απάντησε με ειλικρίνεια, αποκαλύπτοντας τις εναλλαγές των συναισθημάτων της. «Ενθουσιασμένη, φοβισμένη… Νομίζω πως έχω όλα τα συναισθήματα του κόσμου», δήλωσε, εκφράζοντας τη χαρά αλλά και την αγωνία της για το επερχόμενο αυτό κεφάλαιο στη ζωή της.

Παρά τις φυσιολογικές ανησυχίες της για την εγκυμοσύνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως αυτή την ξεχωριστή περίοδο, περιμένοντας με ανυπομονησία να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Το Q&A της Φωτεινής Πετρογιάννη