Νίκος Μουτσινάς – Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του: Το μήνυμα του παρουσιαστή

Επιστρέφει δυναμικά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς – Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του: Το μήνυμα του παρουσιαστή

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μουτσινάς, Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν ότι ήταν απαραίτητο να τον παρακολουθήσουν στενά λόγω συμπτωμάτων που παρουσίαζε στο γαστρεντερικό σύστημα, τα οποία αποδίδονται σε ευερέθιστο έντερο και θα μπορούσαν να του δημιουργήσουν προβλήματα στην καθημερινότητά του.

Ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε μία δύσκολη περίοδο τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, επέστρεψε στα social media για να καθησυχάσει τους φίλους και θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας πως πλέον όλα είναι υπό έλεγχο και η υγεία του έχει επανέλθει.

Δείτε επίσης: Στο Υγεία εκτός της Μαρινέλλας και ο Νίκος Μουτσινάς - Τι διέγνωσαν οι γιατροί

Ο Νίκος Μουτσινάς στη σκηνή
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Επιστρέφει έτοιμος για... χαμό ο Νίκος Μουτσινάς

Το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε πιο δυνατός και έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο μήνυμά του, προετοιμάζεται για την τηλεοπτική του επιστροφή, υποσχόμενος στους τηλεθεατές ότι θα επιστρέψει με την ίδια ενέργεια και διάθεση για «να κάνουν χαμό».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Όλα είναι μια χαρά τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο ΥΓΕΙΑ που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενής τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό», λέει στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής.

Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά και με ποια εκπομπή;

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέψει με την εκπομπή ΝΜ βραδιάτικα που σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA στις 17/10, έχοντας στο πλευρό του την μια και μοναδική Βάνια. Μάλιστα, το trailer που κυκλοφόρησε είναι άκρως "καυτό" και απολαυστικό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση για την νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά: «Ανάμεσα στον ξέφρενο πανηγυρισμό, μια λέξη διακρίνουμε: Έρχομαι! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. 'Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα', έρχεται στον Alpha!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».