O Κωνσταντίνος Βασάλος επανέρχεται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν το καταλαβαίνουν; Καμιά φορά με φοβίζει...»

Η απάντηση του στα σχόλια περί πικρίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Κωνσταντίνος Βασάλος επανέρχεται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν το καταλαβαίνουν; Καμιά φορά με φοβίζει...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε δυναμικά με νέο βίντεο στο κανάλι του «Raw House» στο YouTube, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Στο βίντεο αυτό, ο πρώην παίκτης ριάλιτι και influencer θέλησε να τοποθετηθεί για ακόμα μια φορά σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για τον γάμο της πρώην συντρόφου του, Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν ότι ήταν πικραμένος και ότι δεν έδειξε ωραίο πρόσωπο όταν σχολίασε την απουσία του από τον γάμο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο. «Κατηγορούμαι πολλές φορές ότι τρολάρω και δεν έχω μέτρο», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα να είπα “γιατί Ευρυδίκη μου δεν με κάλεσες στον γάμο;” και να με σταμάτησαν 5-6 άτομα να μου πουν ότι έδειξα πικρία και δεν φάνηκε ωραίο».

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση στον Βασάλο για το γάμο της - «Έχω κουραστεί με την ιστορία αυτή! Έχω...»

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλαιότερη εμφάνιση
Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλαιότερη εμφάνιση

Τι ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα επίμαχα σχόλια

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος εξήγησε πως τα σχόλια του είχαν σκοπό να προκαλέσουν γέλιο και όχι να υποδείξουν οποιοδήποτε συναίσθημα πικρίας: «Κάθομαι και σχολιάζω μισή ώρα τις φωτογραφίες του γάμου, είναι δυνατόν να είμαι πικραμένος; Δεν κατάλαβαν ότι τρολάρω; Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι περίμενα να με καλέσει η Ευρυδίκη στον γάμο της; Ανώμαλος είμαι; Προφανώς και δεν θα με καλούσε», τόνισε με έμφαση.

Κλείνοντας το θέμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με το πώς παρεξηγείται το χιούμορ του από ορισμένους ανθρώπους, λέγοντας: «Καμιά φορά με φοβίζει και με προβληματίζει όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι κάνω χιούμορ και ότι κάνω πλάκα. Μετά γίνομαι και εγώ φοβικός και σκέφτομαι να μην πω εκείνο ή το άλλο, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανένας».