Παντρεύεται ο Light – Η πρόταση γάμου στην Ιταλία και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Λάμπει από ευτυχία η Άννα Θεοδωρίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nerogreco
Instagram/nerogreco

Μετά από χρόνια σχέσης, ο γνωστός τράπερ Light έκανε το μεγάλο βήμα και ζήτησε την Άννα Θεοδωρίδη να τον παντρευτεί, επισημοποιώντας έτσι τον δεσμό τους. Το ζευγάρι, το οποίο μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, ταξίδεψε στην πανέμορφη Ιταλία, επιλέγοντας την Τοσκάνη συγκεκριμένα για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Την αποκάλυψη της πρότασης γάμου έκανε το ίδιο το ζευγάρι, με ορισμένες φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη ανάρτησαν φωτογραφίες που τους δείχνουν να ποζάρουν ευτυχισμένοι, ενώ η Άννα έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της πρόσφερε ο αγαπημένος της.

Δείτε επίσης: Light: Το success story του τράπερ που... αποκαθήλωσε τον Τσιτσάνη και την ιστορία του!

Light με την Άννα Θεοδωρίδη
Στιγμιότυπο από το δείπνο για την επέτειό τους

Είπε το μεγάλο «ναι» η σύντροφος του Light

H Άννα Θεοδωρίδη δεν έκρυψε τη χαρά της, σημειώνοντας πως ήταν η τέλεια μέρα για εκείνη, καθώς είχαν επέτειο. Ο Light, από την πλευρά του, έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι είναι το άλλο του μισό και πως η δημιουργία οικογένειας αποτελεί κοινό στόχο τους. Πλέον ήρθε η ώρα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η στιγμή αυτή σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το ζευγάρι, που πλέον ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι θαυμαστές τους, αλλά και οι φίλοι τους, έσπευσαν να ευχηθούν και να συγχαρούν το ζευγάρι για τη μεγάλη αυτή απόφαση.

Η Άννα Θεοδωρίδη με το μονόπετρο
Η Άννα Θεοδωρίδη με το μονόπετρο

Όταν έριχνε... ένα εκατομμύριο στα πόδια της

Αυτή δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία κίνηση ρομαντισμού προς το πρόσωπό της. Ο Light δεν έχει διστάσει να ρίξει «Όλα τα λεφτά λουλούδια» στην αγκαλιά της Άννας Θεοδωρίδη μετά το τέλος του ημιτελικού του Fame Story.

Τότε είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο επίσης ήταν μαζί στην κριτική επιτροπή της ακαδημίας και μάλιστα είχε δηλώσει πως τα πανέρια που άδειασε για εκείνη άξιζαν ένα εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό μάλλον δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αλλά αυτή ήταν η ακριβής δήλωσή του: «Τα ήξερα όλα τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και πέταξα ένα εκατομμύριο ευρώ σε λουλούδια. Γεια σας

TAGS