Δημήτρης Ουγγαρέζος: Του «γύρισε το μάτι» για τις τρεις εκπομπές του Αρναούτογλου - «Να μην τον λέμε ΑΝΤ1 αλλά... ΑΡΝ1»

«Να πάρει και κανένας άλλος»

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Του «γύρισε το μάτι» για τις τρεις εκπομπές του Αρναούτογλου - «Να μην τον λέμε ΑΝΤ1 αλλά... ΑΡΝ1»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από πολλά χρόνια επιτυχίας ως παρουσιαστής, επέστρεψε στα ταξίδια την Παρασκευή 27/09 με τη νέα του εκπομπή «The Roadshow». Μέσα από 12 επεισόδια από το κανάλι του ΑΝΤ1 θα μας μεταφέρει πάλι σε αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής, που είχε δοκιμάσει ένα αντίστοιχο project με μεγάλη επιτυχία πριν από πολλά χρόνια, παρουσιάζοντας τον «Όμορφο κόσμο», διατηρεί παράλληλα την ραδιοφωνικό του πρωινό στο ραδιόφωνο του Sfera, τον «Εκατομμυριούχο», αλλά και το βραδινό talk show, «The 2Night Show» πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τα πρώτα δείγματα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν πολύ θετικά τη φετινή σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης).

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, «Buongiorno», λοιπόν, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφορικά με την πρεμιέρα της εκπομπής του και είπε τα εξής: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα και πολύ γλυκά, και είναι αυτό που σου έλεγα ότι αυτή η Ελλάδα, μετά την οικονομική κρίση και τον κορωνοϊό έχει κλειστεί στο σπίτι της και τι ήθελε; Να της χτυπήσεις την πόρτα να της πεις βγες λίγο, μια αγκαλιά. Γιαγιούλες που θέλουν λίγο αγάπη, να της φιλήσεις το χέρι, να της ζητήσεις μια ευχή. Αυτή η Ελλάδα, που κάποιοι μας την έκαναν να την ξεχάσουμε».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συμπλήρωσε πως: «Ουσιαστικά βλέπεις συνέχεια δυσάρεστα πράγματα, προβλήματα, σίριαλ, δολοφονίες, λίγε κωμωδίες. Είναι μια ομάδα γεμάτη, με την βοήθεια του θεού γίνονται όλα στο λέω εγώ. Θέλω να σου εξηγήσω ότι έχουμε ανάγκη από χαρά. Έτσι νιώθω εγώ. Μπορεί να κάνω και λάθος, από ό, τι φαίνεται δεν κάνω λάθος, ο κόσμος θέλει να γελάσει, και τα υπόλοιπα επεισόδια που έρχονται είναι και καλύτερα».

Όταν ερωτήθηκε για τα νούμερα της εκπομπής που έφτασαν πολύ υψηλά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Δόξα τω θεώ όλα πήγαν καλά, δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα το έχουμε ξαναπεί, εννοείται κάνουμε αυτή τη δουλειά αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι το βράδυ της Παρασκευής, πήρα τόσα μηνύματα στο Instagram, πραγματικά αγγίξαν τις χιλιάδες που έλεγαν τι ωραίο πράγμα είναι αυτό που βλέπουμε. Εγώ εκείνη την ώρα είχα γεμίσει».

Μετά τη προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε λέγοντας: «Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις 5 εκπομπές δηλαδή; Ε, πόσες εκπομπές; Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους Big 4 της ελληνικής τηλεόρασης, που τους ξέρουμε με το μικρό όνομα. Είναι ο Ανδρέας, η Ρούλα, η Ελένη και ο Γρηγόρης. Είναι σκυλί του πολέμου και δεν θα το άφηνε στη μοίρα του. Θα το κεντούσε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο (σ.σ. το The Road Show). Την Παρασκευή έσκαγαν τα μηνύματα: βάλε να δεις Γρηγόρη πολύ γέλιο».

«Παρόλα αυτά να πω και το άλλο ότι έχει ήδη τρεις εκπομπές. Να πάρει και κανένας άλλος. Εδώ πάνε να δώσουν μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη πάνε να τους τη φάνε. Να είναι ο Γρηγόρης 7-10, να ξεκινούν οι Weekenders και να πηγαίνουν 10-1. Να μην τον λέμε ΑΝΤ1 αλλά ΑΡΝ1 από τον Αρναούτογλου».