Μυρτώ Αλικάκη: «Με την οικογενειακή κρίση, τον χωρισμό και την περίοδο του εθισμού του Πέτρου...» - «Θέλω ο σύντροφός μου να...»

"Έσπασε" τη σιωπή της για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: «Με την οικογενειακή κρίση, τον χωρισμό και την περίοδο του εθισμού του Πέτρου...» - «Θέλω ο σύντροφός μου να...»

Η Μυρτώ Αλικάκη το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Από την προσωπική της ζωή μέχρι και τον νέο της ρόλο στο Ταμπού, την ολοκαίνουρια σειρά του καναλιού, που έκανε πρεμιέρα χθες 29/9.

Οι δηλώσεις της Μυρτώς Αλικάκη

«Πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο για το Ταμπού. Είναι ο πρώτος Σεπτέμβρης που δεν υπάρχει σχολείο στη ζωή μου. Τώρα τελείωσε και ο μικρός. Μαζί μένουμε. Με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν και καλά θα κάνουν», είπε αρχικά για την καθημερινότητά της - δείτε εδώ τους γιους της.

Μετά τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για το γεγονός πως εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει, επισήμανε: «Είμαι μικροκαμωμένο κοριτσάκι και βοηθάει αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος, μου αρέσει να κάνω πράγματα. Νιώθω ότι η ζωή είναι ωραία και πολύ σύντομη και μου αρέσει να έχω μία γεμάτη μέρα, να κάνω πράγματα που αγαπώ.

Δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου. Τίποτα απολύτως! Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, όταν όλοι κάνουν κάτι, θέλω να κάνω το αντίθετο και 99,9% δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα και νούμερο 3, είναι για λόγους ψυχικής υγείας και ισορροπίας. Αποδέχομαι καλύτερα όταν κάτι πρόκειται να συμβεί, γλιτώνω πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου. Δεν θεωρώ ότι η ομορφιά φεύγει επειδή ένας άνθρωπος μεγαλώνει και αποκτά ρυτίδες. Νιώθω ότι τα πρόσωπα κουβαλούν μία ιστορία και δεν είναι όλα ίδια. Θέλω να παίξω και μεγαλύτερους ρόλους.

Είναι πάρα πολλά πράγματα που βλέπω πάνω μου και δεν μου αρέσουν. Ήμουν πάντα συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου, γιατί δεν υπάρχει το τέλειο, δεν το πιστεύω. Υπάρχει η διαφορετικότητα και αυτό το θεωρώ γοητευτικό στους ανθρώπους. Ερωτεύομαι τις ατέλειες και σε ερωτικό αλλά και σε φιλικό επίπεδο με τους ανθρώπους. Το να επιθυμεί κανείς την τελειότητα είναι μία πηγή ματαίωσης. Αυτός ο τρόπος μου φαίνεται πιο εύκολος.

Η αυτοπεποίθηση είναι μία σταθερά στη ζωή μας και είναι μία προσωπική υπόθεση. Θέλω ο σύντροφός μου να με βλέπει όμορφη, αλλιώς γιατί είναι μαζί μου, αλλά δεν πηγάζει από εκεί η αυτοπεποίθησή μου. Η ομορφιά είναι υποκειμενική» - δείτε εδώ τον σύντροφό της.

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου έχουν πάρει πολλά πράγματα από εμένα και θετικά και αρνητικά. Θα απαντήσω διπλωματικά γιατί δεν θέλω να μιλάω για τα χαρακτηριστικά των παιδιών. Μέσα σε αυτό το σπίτι και συμπεριλαμβάνω και τον Πέτρο, τα συζητάμε όλα και τα λύνουμε. Έχω ζοριστεί πάρα πολλές φορές και από την κούραση και από το άγχος της επιβίωσης, αλλά δεν έχω χάσει την ψυχραιμία μου ποτέ και τα παιδιά δεν με έχουν τρομάξει ή ανησυχήσει ποτέ πολύ.

Έχει υπάρξει περίοδος στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν δύσκολα. Χρειάστηκε να ζήσω δύσκολα. Εμείς οι ηθοποιοί κάνουμε πάντα δύο δουλειές. Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης η οποία συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση με τον χωρισμό, και την περίοδο του εθισμού του Πέτρου, που έχει μιλήσει γι' αυτό και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε πάνω σε αυτό» - δείτε εδώ όλα όσα έχει πει για τη περίοδο που υπέφερε.

Όσον αφορά στο σίριαλ που παίζει, δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ το Ταμπού, θεωρώ ότι έχει μεγάλο σασπένς και νέα παιδιά πάρα πολύ ταλαντούχα και φρέσκα, με μία ιδιαίτερη αισθητική και σεναριακά έχει να πει πάρα πολλά πράγματα, πέρα από την αστυνομική ιστορία. Θα έρθω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση κάποια στιγμή, γιατί θα έρθω πάρα πολύ κοντά στο ποιος έχει κάνει το έγκλημα, γιατί το προσώπου δολοφονήθηκε θα έχει κάνει πάρα πολύ κακό στην κοινωνία και τα ηθικά διλλήματα είναι πολλά. Στο μέλλον θα αναβιώσει και μία δική μου ιστορία. Τρελαίνομαι γι' αυτό τον ρόλο. Απορώ πώς δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι μου πάει, επειδή έχω πάντα κάτι αγορίστικο μέσα μου. Δεν είμαι εύκολη, έχω έναν τσαμπουκά μέσα μου».