Ζόζεφιν: Η πρώτη της αντίδραση στις φήμες περί χωρισμού και το... μπλοκ από τον Νίνο

Η αφοπλιστική της απάντηση στους Δημοσιογράφους

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Ζόζεφιν: Η πρώτη της αντίδραση στις φήμες περί χωρισμού και το... μπλοκ από τον Νίνο

Τον τελευταίο 1 χρόνο περίπου κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τη σχέση μεταξύ των μουσικών καλλιτεχνών Ζόζεφιν και Νίνο, να έχει τελειώσει. Το ζήτημα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα καθώς ανά διαστήματα βγαίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, κανένας απο τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τα όσα λέγονται.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν 2 χρόνια μέσα από την συνεργασία τους πάνω σε κάποια καινούργια τραγούδια της Ζόζεφιν. Οι δυο τους δεν παραδεχόντουσαν τον δεσμό τους για τους πρώτους μήνες ενώ, απέφευγαν να απαντούν δημόσια επί του θέματος. Ωστόσο, λίγο αργότερα έπαψαν να κρύβουν την σχέση τους και δήλωναν ανοιχτά ότι είναι μαζί. Από τότε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγει η φήμη ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Ιδιαίτερα, από τον Απρίλιο και μετά υπάρχουν στοιχεία που μιλούν για οριστικό τέλος. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα βγήκε η είδηση ότι ο Νίνο έχει διαγράψει από τα social media την τραγουδίστρια και μάλιστα, την έχει κάνει... μπλόκ!

Η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν στις φήμες πέρι χωρισμού με τον Νίνο

Οι κάμερες της εκπομπής Buongiorno του MEGA, συνάντησαν την Ζόζεφιν στο αεροδρόμιο και την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που την θέλουν χωριστά με τον σύντροφο της, Νίνο. Η τραγουδίστρια φάνηκε να μην θέλει να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, και προσπάθησε να αποφύγει την κάμερα: «Ευχαριστώ. Χίλια συγγνώμη, αλλά έχω δουλειά. Ευχαριστώ πολύ, καλή σας ημέρα».