Γιώργος Νταλάρας: Ξέσπασε ξανά κατά των δημοσιογράφων - «Κάτι δεν πάει καλά με...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας: Ξέσπασε ξανά κατά των δημοσιογράφων - «Κάτι δεν πάει καλά με...»

Τον Γιώργο Νταλάρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των εκπομπών, με τον τραγουδιστή να αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις τους κάτι που δεν ένοιαζε τους δημοσιογράφους - όπως φαίνεται - με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εναντίον τους για ακόμα μια φορά μετά τα περσινά περιστατικά.

Τι συνέβη με Νταλάρα και δημοσιογράφους

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να τον ρωτήσουν τόσο για την συναυλία για την Ίμβρο όσο και για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας (δείτε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν).

Όταν τον πλησίασε η δημοσιογράφος του Πρωινού της απάντησε στις συνεχείς ερωτήσεις: «Δεν μου αρέσει η φλυαρία εμένα καθόλου. Σας είπα μόλις τώρα ότι δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες», όσον αφορά τη συναυλία για την Ίμβρο.

Στην συνέχεια έτρεξε έξω από το αυτοκίνητό του δημοσιογράφος του ALPHA, με τον Γιώργο Ναταλάρα να ξεσπάει και να λέει: «Μην το κάνετε αυτό. Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους. Αυτό που κάνετε δεν είναι καλό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

Οι αντιδράσεις στο Πρωινό

Μετά την προβολή του βίντεο το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του που ξέσπασαν εναντίον του.

«Τους είπε ηλίθιους και τελείωσε! Αυτό τους είπε. Είπε ηλίθιους τους ρεπόρτερ και τελείωσε. Όταν σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας, τι σημαίνει; Η δική μας ρεπόρτερ, η Αναστασία Ζάρκα, αλλά και του Alpha ήταν ευγενέστατες και οι δύο. Ούτε πιεστικές, αλλά ούτε ρώτησαν κάτι στη σφαίρα του κουτσομπολιού», είπε ο παρουσιαστής.

«Ο άνθρωπος αυτό έχει επιλεγεί και καλώς έχει επιλεγεί να συμμετάσχει σε μια συναυλία. Και τον ρωτάνε για τη συναυλία. Ποιος είναι ο λόγος να είσαι προσβλητικός και να μηδενίζεις τη δουλειά δύο γυναικών που εκείνη την ώρα κάνουν τη δουλειά τους;», σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Από πλευράς της η Άρια Καλύβα δήλωσε: «Τον προκαλείς βάζοντάς του το μικρόφωνο στο στόμα. Εγώ δεν βλέπω να είναι προσβλητικός. Πάει να κλείσει την πόρτα ο άνθρωπος και βάζει το μικρόφωνο. Δυσφορεί κάθε φορά ο άνθρωπος».