Απόστολος Λύτρας: Αποφασίστηκε παύση των καθηκόντων του - Τι συνέβη

Λίγο μετά την αποφυλάκισή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το καλοκαίρι του μέσα στη φυλακή αφού η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει για τον ξυλοδαρμό της στο αυτοκίνητό τους μετά από βραδινή έξοδο με παρέα. Πριν από μερικές ημέρες, όμως, αποφυλακίστηκε και έχει επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Θέλησε, μάλιστα, να αναλάβει τα καθήκοντά του ξανά και να γυρίσει στο γραφείο του και στις δικαστικές του υποθέσεις. Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, δεν θα μπορέσει να το κάνει τελικά για το επόμενο διάστημα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Απόστολο Λύτρα λίγο μετά την αποφυλάκισή του

Κι αυτό γιατί το δικαστήριο αποφάσισε έξι μήνες παύση καθηκόντων χωρίς αναστολή για τον Απόστολο Λύτρα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να παραδώσει την δικαστική του ταυτότητα, ενώ ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να αποφασίσει σε δεύτερο βαθμό για την αναστολή αυτής της απόφασης.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με το διαζύγιο Λύτρα - Πολυζωγοπούλου: Τα απειλητικά μηνύματα μετά τον ξυλοδαρμό - «Θα το μετανιώσεις πικρά...»

Πριν από μερικές μέρες εντωμεταξύ, δήλωνε πως μέσα από την εργασία του έβρισκε τον τρόπο να ξεπεράσει όλα όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά του...

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου και από κει και πέρα είμαι καθημερινά στα επαγγελματικά μου καθήκοντα σε καθημερινή βάση. Μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωνε, όταν ερωτήθηκε για τη θεραπεία που θα αναζητήσει: «Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, από το κέντρο που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας έθιξε τη σχέση του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, με τον Απόστολο Λύτρα να απαντά: «Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η “αντιδικία” μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».