Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της – «Η κατάστασή της...»

Οι τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της – «Η κατάστασή της...»

Στο νοσοκομείο Υγεία συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν τραγουδούσε στο Ηρώδειο την περασμένη Τετάρτη 25/9. Η τραγουδίστρια κατέρρευσε στην σκηνή και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων.

Πριν από λίγα λεπτά, οι θεράποντες ιατροί εξέδωσαν νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της και την καστάσταση της έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα.

Όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος»

Όπως είναι λογικό, στο πλευρό της 86χρονης τραγουδίστριας βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, με την κόρη της Τζωρτίνα Σιερπέρη να μην έχει φύγει από κοντά της. Μάλιστα, στην πρώτη επαφή που είχαν, η Μαρινέλλα προσπάθησε να αστειευτεί και της είπε: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Μαρινέλλα

Όλη η αλήθεια για το ασθενοφόρο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ωστόσο, έγινε γνωστό πως στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο δεν επιτρέπεται να υπάρχει ασθενοφόρο. ΕΚΑΒ, όμως, δεν υπάρχει ούτε όταν γίνονται εκδηλώσεις εκεί, ούτε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου που είναι μία ανάσα μακριά, κάτι που προκαλεί αίσθηση, διότι σε περίπτωση που ακόμη και κάποιος θεατής να πάθει κάτι, δεν θα μπορεί να γίνει κάτι άμεσα, παρόλο που στο Ηρώδειο υπάρχει ένα μικρό ιατρείο, στο οποίο πήγε η παρέμεινε η τραγουδίστρια όσο περίμενε να μεταφερθεί στην κλινική - δείτε εδώ τα λόγια που αντάλλαξε με τον γιατρό της εκείνη τη στιγμή.

Και ενώ αυτό είναι ένα θέμα από μόνο του, όταν τελικά το ασθενοφόρο του Υγεία ειδοποιήθηκε, στις 21:30 το βράδυ, έφτασε για να την παραλάβει 30 λεπτά αργότερα, στις 22:06 συγκεκριμένα, λεπτά που μπορούν να αποβούν μοιραία για τους ασθενείς. Μάλιστα, μόλις μπήκε στο ασθενοφόρο το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει είναι "ζαλίζομαι" και λιποθύμησε, χωρίς να μπορούν οι ειδικοί να γνωρίσουν τι θα συνέβαινε στην πορεία και εάν θα τα κατάφερνε - δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υγεία της έκτοτε.