Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά το σάλο με το διαζύγιο της από τον Μάτσα - Η αντίδραση στις κάμερες

Τι είπε στους δημοσιογράφους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά το σάλο με το διαζύγιο της από τον Μάτσα - Η αντίδραση στις κάμερες

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Όλγα Κεφαλογιάννη για πολιτισμικό λόγο και οι κάμερες που την συνάντησαν δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για το διαζύγιο της από τον Μίνω Μάτσα μετά τις αποκαλύψεις σκάνδαλο περί τρίτου προσώπου στο γάμο τους.

Η Υπουργός Τουρισμού προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να κάνει μια δήλωση που αφορούσε την εκδήλωση, ωστόσο, έφυγε σε ερώτηση για το χωρισμό της.

Η αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά το διαζύγιό της

«Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, είναι ότι πιο σημαντικό μπορούσαμε να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πάρα πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες. Ήταν και πολυ συγκινητικό που είδαμε τα παιδάκια», ανέφερε αρχικά και οι δημοσιογράφοι δεν σταμάτησαν να την κυνηγούν για να μάθουν για το χωρισμό...

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Μίνως Μάτσας - Ο λόγος που είχε χωρίσει με την Μαρία Κίτσου το 2019

Η πέτρα του σκανδάλου

Όπως έγραψαν τα parapolitika.gr, ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στο γάμο τους έφερε την "διάλυση" του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, η παρουσία του τρίτου προσώπου ήταν έντονη και είχαν κάνει με τον μουσικοσυνθέτη πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Από πλευρά της η πολιτικός είχε δώσει δεύτερη ευκαιρία στο σύζυγό της, ωστόσο, δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε με αποτέλεσμα να οδηγηθούν πιο γρήγορα στη λύση του γάμου τους.

Με την είδηση να κυκλοφορεί παντού και να συζητιέται έντονα, η Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την κρίση στο γάμο τους, ωστόσο δεν ήθελε να αναφέρει λεπτομέρειες αφού πρωταρχικό μέλημα της είναι τα παιδιά της - διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.