Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Αισθάνομαι σαν τσιγγάνος...» - Η δύσκολη καθημερινότητα μετά τη φωτιά στο σπίτι του

Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Αισθάνομαι σαν τσιγγάνος...» - Η δύσκολη καθημερινότητα μετά τη φωτιά στο σπίτι του

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές ημέρες έζησε ένα σκηνικό τρόμου όταν στο σπίτι του στα Νότια Προάστια έπιασε φωτιά την ώρα που η Μαρία Αντωνά κοιμόταν. Ξεκίνησε από έναν πίνακα που βρισκόταν μέσα σε ντουλάπα και παρόλο που την πρόλαβαν πριν επεκταθεί πολύ, από τον καπνό και την θερμότητα σημειώθηκαν ζημιές που κατέστησαν την μονοκατοικία μη κατοικήσιμη.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο ίδιος και η σύντροφός του μένουν σε ξενοδοχείο, γεγονός που ναι μεν προσφέρει μία άνεση, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα πράγματά του και οτιδήποτε χρειάζεται βρίσκεται εκεί, ωστόσο το γεγονός πως πρέπει να μεταφέρει συνέχεια τα πράγματά του από το σπίτι του εκεί, χωρίς να ξέρει πότε θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, δεν του αρέσει καθόλου - δείτε επίσης το ξέσπασμα για αυτό που συνέβη αμέσως μετά την πυρκαγιά.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τη φωτιά στο σπίτι του

Το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, προχώρησε σε μία εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1, για το γεγονός αυτό:

«Όταν λέμε καλύτερα, δε μπορείς να ηρεμήσεις! Όταν δεν μένεις σπίτι σου και μένεις σε ένα ξενοδοχείο, δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Αισθάνομαι σαν τσιγγάνος. Παίρνω ρούχα από εδώ, ρούχα δεν έχω… Είναι γενικά λίγο... Αλλά εντάξει, μακάρι όλα τα προβλήματα της ζωής μας να είναι μέχρι εκεί, να μην είναι υγείας. Λοιπόν, αφήστε τα δικά μου....», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ το ποσό τεραστίων διαστάσεων που πρέπει να πληρώσει για να φτιαχτεί η ζημία.

Η Μαρία Αντωνά είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες για το δυσάρεστο αυτό γεγονός: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή η φωτιά. Δεν είναι ώρα να σχολιάζονται Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για αυτό. Έχω και εγώ άποψη είμαι και εγώ άνθρωπος. Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για η σχέση μου απλώς σε αυτή τη φάση δεν θέλω να το υπερπροβάλω».