Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το σπάνιο στιγμιότυπο με την Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Σε ξέρω από παιδί και...»

Η συγκινητική ανάρτηση

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Η κατάρρευση της μεγάλης και θρυλικής τραγουδίστριας Μαρινέλλας έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση και αγωνία στα κοντινά της πρόσωπα, συνεργάτες αλλά και μεγάλες προσωπικότητες που την θαυμάζουν και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, η τραγουδίστρια λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών, δημιουργώντας σοκ στο κοινό.

Μετά το θλιβερό συμβάν, η ίδια έλαβε τις πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία όπου και νοσηλεύεται μέχρι και τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στην ισχυρή θεραπεία για το εγκεφαλικό, και ο οργανισμός της δείχνει να αντέχει στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έχει διασωληνωθεί (δείτε εδώ το τελευταίο ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο).

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Μαρινέλλα

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της τραγουδίστριας, πολλά είναι τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχουν μοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα και της εύχονται καλή ανάρρωση.

Ένα από τα γνωστά πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά με την τραγουδίστρια, είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιός του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ίδιος, λοιπόν, δημοσίευσε στον λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram - τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος - ένα σπάνιο στιγμιότυπο που δεν είχε βγει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα, προκειμένου να ευχηθεί δύναμη και καλή ανάρρωση στη τραγουδίστρια.

Στη φωτογραφία λοιπόν, φαίνονται να ποζάρουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη και η Μαρινέλλα με πλατύ χαμόγελο. Στη λεζάντα γράφει το εξής μήνυμα: «Αγαπημένη μου Μαρινέλλα σε ξέρω από παιδί και μια ζωή άκουγε η μητέρα μου τα τραγούδια σου στο σπίτι και σε αγαπούσε. Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά, σε αγαπάμε γιατί πέρα απ' ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, είσαι η φωνή της Ελλάδας»

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ:

@alikivougiouklakiofficial / Instagram
@alikivougiouklakiofficial / Instagram - Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Μαρινέλλα