Χώρισαν ο ένας μετά τον άλλον: Τα 4 επώνυμα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που διέλυσαν το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2024

Τα unfollow, τα block και οι μετακομίσεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σεπτέμβριος του 2024 έφερε αρκετές αναταράξεις στον κόσμο της ελληνικής showbiz, με τέσσερα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ζευγάρια να ανακοινώνουν τον χωρισμό τους. Αυτά τα ζευγάρια, που για χρόνια απασχολούσαν τα φώτα της δημοσιότητας με την κοινή τους πορεία, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εκπλήσσοντας το κοινό και τους θαυμαστές τους.

Σε ένα μήνα που φαινομενικά σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, οι ρήξεις αυτές ήρθαν σαν κεραυνός εν αιθρία, αφήνοντας ερωτήματα για το τι οδήγησε στις αποφάσεις αυτές.

Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα ζευγάρια που πήραν αυτή τη σημαντική απόφαση

Νίνο - Ζόζεφιν

Δείτε επίσης: Οι 10 πιο σοκαριστικοί χωρισμοί του 2024: Τα ζευγάρια που φαίνονταν αχώριστα αλλά δεν είναι πια μαζί

Νίνο - Ζόζεφιν

Παρότι ορισμένοι πίστευαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Νίνο και η Ζόζεφιν φαίνεται να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Και στο παρελθόν το ζευγάρι είχε περάσει από κρίσεις, αυτή τη φορά ο χωρισμός μοιάζει να είναι οριστικός.

Οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να φουντώνουν, όταν η Ζόζεφιν εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι της Panik Records, κάτι που τράβηξε τα βλέμματα και πυροδότησε συζητήσεις. Τις φήμες ενίσχυσε το μήνυμα του Νίνο, το βράδυ της Παρασκευής 13/9, όταν δημοσίευσε μια selfie με τη λεζάντα «Πιο καλά από ποτέ», αφήνοντας υπονοούμενα για το... relationship status του.

undefined

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Ζόζεφιν: Το εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, η Prada τσάντα και η τούρτα έκπληξη από το Νίνο!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, ήταν το γεγονός ότι έκανε unfollow όλους τους χρήστες στο προφίλ του, συμπεριλαμβανομένης και της Ζόζεφιν. Η κίνηση αυτή ενίσχυσε τις εικασίες για οριστικό χωρισμό, καθώς συνήθως τέτοιες ενέργειες συνοδεύουν το τέλος μιας σχέσης στα social media. Αξίζει να σημειωθεί λίγο αργότερα ακολούθησε και το block, δεν ξέρουμε ποια από τις δυο πλευρές το έκανε.

Θέλξη - Παύλος Γιαβής

Παντρεύτηκαν το 2014 στο όμορφο Σούνιο σε στενό οικογενειακό κύκλο περίπου στα 70 άτομα, ενώ ήδη είχαν αποκτήσει την κόρη τους. 10 χρόνια μετά όμως ήρθε η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού τους έχοντας ζήσει έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Θέλξη και τον επιχειρηματία σύζυγό της, Παύλο Γιαβή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Reallife πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Όπως αναφέρουν πηγές από το κοντινό περιβάλλον τους, προσπάθησαν να ξεπεράσουν την κρίση που είχε ξεσπάσει στο γάμο τους, όμως δεν τα κατάφεραν και το διαζύγιο είναι μονόδρομος.'

Θέλξη γάμος

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από την μουσική, θέλοντας να μεγαλώσει τις δυο κόρες που απέκτησαν μέσα από το γάμο τους.

«Αφοσιώθηκα στις κόρες μου τα τελευταία 7 χρόνια. Ελληνίδα μάνα. Ακόμα και τώρα τις αφήνω και είναι η μαμά μου στο σπίτι. Ήταν επιλογή μου, ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το τραγούδι είναι αγάπη μου, μία ψυχική ανάγκη, χαλάλι τους, γιατί όσα μαθαίνω από τις κόρες μου δεν τα είχα μάθει πριν από αυτές. Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πρόλαβαν την αναγνωρισιμότητα.'

Θέλξη παιδιά

Την κόρη μου την έχω ονομάσει Νεφέλη – Μιχαέλα από τον αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη της Σύμης. Το είχα κάνει τάμα, αν με αξίωνε να γίνω μάνα. Όλο με κάτι κοιλιές με θυμάμαι. Έβαζα μπάλα μέσα από τα ρούχα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα δύο παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει, μου έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα σεντόνι για το comeback του καλλιτέχνη», είχε πει σε συνέντευξη της το 2021 η Θέλξη.

Βασιλική Σελήνη - Νίκος Παππάς

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στα τηλεοπτικά πλατό και την άνοιξη του 2022 υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, γιορτάζοντας το σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάροι τους ήταν ο Ανδρέας Παπατριανταφύλλου και η Ζέτα Κατωπόδη. Πριν καν κλείσουν ωστόσο δυο χρόνια από την ημέρα αυτή, το ζευγάρι χώρισε όπως φαίνεται οριστικά. Οι λόγοι όμως του χωρισμού δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Ο λόγος για το στέλεχος του OPEN, Βασιλική Σελήνη και τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος ακολουθεί εδώ και κάποιο διάστημα χωριστούς δρόμους...

Ο πρώην υπουργός γνώρισε τη operation manager τη χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές, Το σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε μερικούς μήνες μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο του Νίκου Παππά. Ο πολιτικός υπήρξε παντρεμένος με την Έλενα Παντοπούλου με την οποία μέχρι την γέννηση της πρώτης κόρης του ζούσαν στην Σκοτία καθώς εργαζόταν μετά τις σπουδές του στα οικονομικά ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Fraser of Allander του πανεπιστημίου Στραθκλάιντ.

Νίκος Παππάς Βασιλικη Σελίνη

Γιολάντα Καλογεροπούλου

Πρόκειται για μια ηθοποιό που κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όταν συμμετείχε στην σειρά Έρωτας Φυγάς και την είδαμε να μπαίνει στα τελευταία επεισόδια λίγο πριν το μεγάλο φινάλε παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις ζωές της Αλεξάνδρας και του Στέφανου.

Ο λόγος για την Γιολάντα Καλογεροπούλου που στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, υποδύεται την καμαριέρα του ξενοδοχείο που ήταν πρώτη συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Θα την δούμε να ερωτεύεται τον Ρήγα και να πείθεται πως θα αφήσει την Αλίκη για να είναι μαζί της. Θα συμβεί όμως;

Όπως αναφέρει το Nasosblog, η ηθοποιός χώρισε από τον σύντροφο και πατέρα της δίχρονης κόρης της Marlone Geissmann με τον οποίο γνωρίστηκαν στις διακοπές τους στην Μύκονο, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.