Στο Υγεία εκτός της Μαρινέλλας και ο Νίκος Μουτσινάς - Τι διέγνωσαν οι γιατροί

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ο Νίκος Μουτσινάς έπειτα από έντονους πόνους στην κοιλιακοί του χώρα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων. Από την αρχή η είδηση δεν ήθελε να κυκλοφορήσει για αυτό και κανείς δεν γνώριζε για την υγεία του μέχρι και σήμερα.

Τι διάγνωσαν οι γιατροί στον Νίκο Μουτσινά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και γαστρεντερολογικά προβλήματα ευερέθιστου εντέρου. Οι γιατροί λοιπόν ήταν εκείνοι που αποφάσισαν πως πρέπει να νοσηλευτεί.

Η κατάσταση της υγείας του όπως αναφέρεται είναι ελεγχόμενη και πολύ πιθανό είναι να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό είναι όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα που τον στηρίζουν.

Νίκος Μουτσινάς

Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά και με ποια εκπομπή;

Ο λόγος για την εκπομπή ΝΜ βραδιάτικα που σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA στις 17/10, έχοντας στο πλευρό του την μια και μοναδική Βάνια. Μάλιστα, το trailer που κυκλοφόρησε είναι άκρως "καυτό" και απολαυστικό.

Η Ματίνα Νικολάου (aka Βάνια), σε δηλώσεις της στην εκπομπή BreakfastStar μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και την επιστροφή τους στην TV.

«Δεν έχει αρχίσει εντελώς η προετοιμασία. Από διάθεση πάμε καλά! Πρεμιέρα θα κάνουμε από μέσα Οκτώβρη. Η Βάνια είναι η Βάνια, δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά! Το πλατό δεν είναι έτοιμο, δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον τίποτα. Είμαστε χαρούμενοι και ανυπομονούμε να αρχίσουμε! Το κάνω για τους λόγους μου, την αγαπώ τη Βάνια. Δεν αποκλείει από τίποτα η Βάνια! Όνειρό μου είναι το βραδινό», δήλωσε χαρακτηριστικά.