Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Το τρυφερό βίντεο με αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της - «Είσαι ό,τι πιο κοντινό σε Παράδεισο...»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@andromache_dim / Instagram
@andromache_dim / Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο σύντροφος της, Γιώργος Λιβάνης, από τότε που έφεραν στον κόσμο τον γιό τους. Τη γέννηση του μωρού τους την περίμεναν πως και πως, και μάλιστα, η τραγουδίστρια καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, φρόντιζε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά.

Συγκεκριμένα, ο καρπός τους έρωτας τους ήρθε στη ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ τι είπε ο Γιώργος Λιβάνης για τη γέννηση του γιου του). Το ζευγάρι μάλιστα, δεν παρέλειψε να μοιραστεί μια οικογενειακή τους φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στο νοσοκομείο Μητέρα, αγκαλιά με τον γιό του με την λεζάντα:

«Ήρθες12/09/2024. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζούμε. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγαπη σας και τις πανέμορφες ευχές σας. Η ενέργεια και η θετική σας σκέψη μας συνοδεύουν σε κάθε βήμα και μας γεμίζουν με δύναμη. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Μαιευτική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» για την εξαιρετική φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους, καθώς και στον αγαπημένο μας γυναικολόγο, Ιωάννη Χριστόπουλο, που ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς! @mitera.gr. Με πολλή αγάπη ,
Γιώργος & Ανδρομάχη».

@giorgos_livanis
@giorgos_livanis / Instagram - Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη και της Ανδρομάχης Ανδριοπούλου από το μαιευτήριο

Το τρυφερό βίντεο της Ανδρομάχης Ανδριοπούλου με τον γιο της

Μετά από τη γέννα λοιπόν, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου περνά τον χρόνο της αναρρώνοντας και περνώντας οικογενειακές στιγμές με τον σύντροφο της και το νεογέννητο μωρό τους.

Σε νέα της ανάρτηση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο προφίλ στο Instagram, ένα τρυφερό βίντεο, όπου έχει αγκαλιά τον 18 ημερών γιό της, γράφοντας στη λεζάντα, το τρυφερό μήνυμα: «Είσαι ό,τι πιο κοντινό σε Παράδεισο και Θεό είχα ποτέ στην αγκαλιά μου. Σ’αγαπάωωω μπειμπιιι».