Σάκης Αρσενίου: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού – Το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η σύζυγός του

Το τραγούδι που επέλεξαν οι νεόνυμφοι για τον πρώτο χορό

Ελένη Μπορμπόλη
NDP / Instagram / Σάκης Αρσενίου
NDP / Instagram / Σάκης Αρσενίου

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους έζησαν ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε απόψε, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι δυο τους δε μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς τόσο οι ίδιοι όσο και οι δικοί τους άνθρωποι έκαναν διαρκείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής από τις προετοιμασίες της ξεχωριστής αυτής ημέρας (δείτε εικόνες και βίντεο εδώ).

Ο γαμπρός και η νύφη έλαμπαν, ντυμένοι και οι δύο στα λευκά. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρσενίου φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με παπιγιόν και μαύρα παπούτσια, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα όμορφο, στράπλες νυφικό και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον πρώτο του χορό με το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο πρώτος χορός του Σάκη Αρσενίου και της συζύγου του

Ο γνωστός τραγουδιστής αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την Λαμπρινή Πλεύρη, με την οποία ήδη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2023, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Κωνσταντίνος Εφραίμ. Αν και το ζευγάρι βάφτισε το μωρό του τον περασμένο Μάρτιο, οι δυο τους επέλεξαν να μην κάνουν γαμοβάφτιση, αλλά να περιμένουν 6 μήνες, ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν τον θρησκευτικό τους γάμο έτσι ακριβώς όπως τον ονειρευόντουσαν.

Όπως φαίνεται και μέσα από τα προσκλητήρια του γάμου, ο γάμος έγινε στις 19:30 στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.