Έλλη Τρίγγου: Επιστρέφει στη «Μάγισσα» - «Με τον Αναστάση Ροϊλό είμαστε...»

Τι είπε για την σχέση της με τον ηθοποιό

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η Έλλη Τρίγγου βρέθηκε στο πλατό του "Καλύτερα δε Γίνεται" με οικοδέσποινα τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για την επιτυχημένη σειρά "Η Μάγισσα", στην οποία πρωταγωνίστησε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Μεταξύ άλλων δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ήξερε από την αρχή πως η "Θεοφανώ" θα κατέληγε ερωτευμένη με τον "Αντρέι", τον ήρωα που υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Δεν ξέρω, να ρωτήσετε αυτό το εγκληματικό ζεύγος σεναριογράφων, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. Αυτοί θα απαντήσουν. Εγώ πήγα να παίξω μία μάγισσα, ήξερα ότι θα παίζει και ο Αναστάσης εννοείται και υπήρχε τεράστια χαρά. Δεν το ξέραμε ότι θα καταλήξουμε ερωτευμένοι μέχρι θανάτου. Ήρθε νομίζω όμορφα, ήταν πολύ ωραία ιστορία, δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη. Και με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη ήταν πολύ ωραίο και αυτό που είχαν γράψει και η μεταξύ μας σχέση. Είναι και αυτός ένας γλύκας. Τι να κάνεις! Η Θεοφανώ βγήκε ξαφνικά...», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Τρίγγου.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Πρεμιέρα 7/10 - Μόνο εδώ τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Όλα όσα αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου

Σε ερώτηση για τις φήμες που τους θέλουν συνεχώς μαζί με τον Αναστάση, η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ: «Είμαστε μαζί ψυχικά και πνευματικά. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλα τα επίπεδα μαζί με τον Αναστάση Ροϊλό! Είμαστε φίλοι εννοείται [...] Με όλα αυτά τα άτομα που ήμασταν μαζί στις "Άγριες Μέλισσες", επειδή αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι πολύ μοναδικό, μας έδεσε σε πολλά επίπεδα. Ακόμα κι αν δεν έχουμε καθημερινή επαφή, όταν βρισκόμαστε είναι σαν να ήμασταν από πάντα μαζί. Σαν να πηγαίνεις στην οικογένειά σου».

Η Έλλη Τρίγγου αναφέρθηκε επίσης στην επερχόμενη συμμετοχή της στο sequel της "Μάγισσας", που έχει τίτλο "Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά" και έρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. «Στη "Μάγισσα" θα εμφανιστώ σε μερικά επεισόδια καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επειδή η δική μου ιστορία είναι στη μέση χρονικά και έχουμε ένα παρελθόν και ένα μέλλον που θα δούμε φέτος, κάπως θα λειτουργώ σαν συνδετικός κρίκος, απ' ό,τι έχω καταλάβει», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: