Παντρεύεται ο Σάκης Αρσενίου: Όλες οι προετοιμασίες πριν τον γάμο του τραγουδιστή – Δείτε βίντεο

Το πάρτι που έκαναν πριν τον γάμο

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύεται ο Σάκης Αρσενίου απόψε, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, σε μια όμορφη τελετή με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την Λαμπρινή Πλεύρη, με την οποία ήδη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2023, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Κωνσταντίνος Εφραίμ. Αν και το ζευγάρι βάφτισε το μωρό του τον περασμένο Μάρτιο, οι δυο τους επέλεξαν να μην κάνουν γαμοβάφτιση, αλλά να περιμένουν 6 μήνες, ώστε να μπορέσουν να οργανώσουν τον θρησκευτικό τους γάμο έτσι ακριβώς όπως τον ονειρευόντουσαν.

Όπως φαίνεται και μέσα από τα προσκλητήρια του γάμου (δείτε τα εδώ), ο γάμος γίνεται στις 19:30 στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Ο Σάκης Αρσενίου δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του και από το πρωί δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις, με όμορφα στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του για τον γάμο, αλλά και από την διαδρομή του προς αυτόν. Από την πλευρά της, και η νύφοι (αλλά και οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού) δε σταματούν να μοιράζονται στιγμές από τον γάμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σάκης Αρσενίου γαμπρός

Ο τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι με παπιγιόν στον γάμο του, ενώ όπως βλέπουμε ο γιος του και ο ίδιος έχουν ντυθεί σχεδόν... ασορτί.

sakis-arseniou-gamos
instagram

sakis-arseniou-gamos
instagram

Δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Σάκη Αρσενίου για τον γάμο του

Η προετοιμασίες της Λαμπρινής Πλεύρη πριν τον γάμο

Μάλλον η personal trainer δεν ήθελε να "προδώσει" το νυφικό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως μπορούμε να δούμε τα παπούτσια που επέλεξε η νύφη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασημί, ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και βίντεο μέσα από το οποίο την βλέπουμε να γράφει τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της στον πάτο του παπουτσιού της.

sakis-arseniou-gamos
instagram