Ματίνα Παγώνη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης μου είχε ζητήσει να έρθει ο Τάιλερ στην…»

Αποκαλυπτική η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Ελένη Μπορμπόλη
eurokinissi
eurokinissi

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τη Ματίνα Παγώνη για μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον Στέφανο Κασσελάκη, τη σάτιρα από τον Μάρκο Σεφερλή και τον Τάκη Ζαχαράτο, καθώς και για τα υπονοούμενά της στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Ματίνα Παγώνη: Οι τηλεοπτικές προτάσεις, η φωτογραφία με το μαγιό και η σχέση της με την ιταλική μαφία

Τι αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

Στην αρχή της συνέντευξης, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και, όταν ερωτήθηκε αν θα συμμετείχε στο Survivor, απάντησε: «Δε θα πήγαινα με τίποτα στο Survivor, θέλω την άνεσή μου. Και μόνο που έβλεπα τους παίκτες, λυπόμουν».

Στη συνέχεια, έκανε μια αποκάλυψη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης μου είχε ζητήσει να έρθει ο Τάιλερ στην κλινική μου. Δεν είχαμε αντίρρηση, το είχαμε συζητήσει».

Όσο για τη σάτιρα, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε ότι δεν την ενοχλεί καθόλου: «Πήγα και είδα τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν πολύ καλός, το διασκέδασα. Όταν είδα τον Τάκη Ζαχαράτο να με σατιρίζει, γέλασα και πέρασα πολύ ωραία. Στη ζωή σου τη σάτιρα πρέπει να την αποδέχεσαι. Την αποδέχεσαι, αν την καταλαβαίνεις. Αν δεν την καταλαβαίνεις, εκνευρίζεσαι και δεν την ανέχεσαι».

Όταν ρωτήθηκε για τους παρουσιαστές, η Παγώνη φάνηκε να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία: «Συμπαθώ όλους τους παρουσιαστές, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά δεν είναι σωστό να το πω. Ο Γιώργος Λιάγκας μου είναι πολύ συμπαθής».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, έστειλε τις ευχές της στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, όπως έχει παραδεχτεί πρόσφατα η ίδια, είναι ένας από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες. «Συμπαθώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, γιατί είναι σοβαρός και καλός τραγουδιστής», είχε πει.

Δείτε το βίντεο: