Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχασα την Κυριακή μου για αυτό το πράγμα;» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με τις δηλώσεις του

Όσα είπε για την Φαίη Σκορδά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα επαγγελματικά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχασα την Κυριακή μου για αυτό το πράγμα;» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με τις δηλώσεις του

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα Κυριακή 29/9. Ο παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται στο πλατό του Buongornio, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τα επαγγελματικά του βήματα, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της Ελένης, είχε αποφασίσει να μην βρεθεί ξανά σε πάνελ.

Όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πλατό του MEGA

«Ήξερα τι δεν θέλω να κάνω αλλά ότι είπα ότι δεν θα το κάνω, το έκανα», σχολίασε μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας πως η δουλειά του του τρώει πολύ χρόνο με αποτέλεσμα όπως είπε «Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση μου είχα φτιάξει όλες τις ταινίες που γούσταρα για να μπορεί να βλέπει και να πηγαίνουμε για ύπνο γιατί είχα τύψεις. Ξυπνάω ακόμα νωρίτερα και κοιμάμαι ακόμα νωρίτερα».

Σε ερώτηση αν νιώθει καλύτερα τώρα με την Φαίη Σκορδά μετά την Ελένη Μενεγάκη, απάντησε: «Είναι δουλειά. Πρέπει να βρω τους τρόπους να κάνω αυτό που κάνω. Έχω έναν ρυθμό και προσπαθώ να βγαίνει καλό στον τηλεθεατή. Τηλεόραση κάνουμε για τον τηλεθεατή. Ήθελα να γίνω δικηγόρος»

Σχετικά με ρεπορτάζ που βγήκε και τον θέλει να αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή στο MEGA, δήλωσε: «Θα πω το κλισέ. Δεν μιλάω για προτάσεις ούτε τι συζητάω. Είναι στο χέρι των καναλιών. Σιγά μην σου πω. Δεν λέω τίποτα. Προφανώς για να παραμείνω στο κανάλι, ήταν η καλύτερη πρόταση που είχα».

Όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει κάποιο "beef" με τον Ανδρέα Μικρούτσικου και αν τον ενοχλεί που η Φαίη απευθύνεται πάντα σε αυτόν όταν είναι να αλλάξουν θέμα, είπε: «Καλύτερα που παίρνει τον Ανδρέα για τα νούμερα. Δεν υπάρχει καλέ beef. Ο Ανδρέας είναι τηλεοπτικό ον. Το μυαλό του είναι ξυράφι και όσα λέει είναι για το καλό της εκπομπής. Δεν είναι προσωπικό. Εγώ έλεγα ότι είναι πιο πλήρης παρουσιαστής. Μόλις κάτσεις μαζί του τα 3 πρώτα λεπτά σε έχει κερδίσει»

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος – Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σφάχτηκαν» για ένα φόρεμα - «Αυτό είναι άτυπος ρατσισμός»

«Από πέρσι μου έστειλε ο Κουτσογιαννόπουλος. Για αυτό δεν έστειλε στην Ηλιάνα. Όχι μπλοκ εντάξει», αποκάλυψε σε ερώτηση αν περσινοί συνεργάτες του έστειλαν μήνυμα για το νέο του ξεκίνημα.

«Έχασα την Κυριακή μου για αυτό το πράγμα; Την Σολωμού πιο πολύ ώρα την είχατε», είπε με χιούμορ στο τέλος αφού ήθελαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο Χαμογέλα και Παλι για να βγει στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο, αλλά δεν σταματούσε να μιλάει.