Χείμαρρος ο Περικλής Κονδυλάτος: Ο Κουδουνάρης και το ξέσπασμα - «Τα non binary άτομα είναι...»

«Mην προβάλλονται λάθος πρότυπα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Περικλής Κονδυλάτος: Ο Κουδουνάρης και το ξέσπασμα - «Τα non binary άτομα είναι...»

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι που τον συνάντησε σε έξοδό του το βράδυ του Σαββάτου 28/9. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που πολλές φορές έχει απασχολήσει με τις απόψεις του και τις τοποθετήσεις του, μίλησε για διάφορα θέματα.

Έριξα τα "καρφιά" του για το My style rocks και τους κριτές που έχουν επιλέξει για φέτος, αναφέρθηκε στον σχόλιο του Δήμου Βερύκιου πως η Έλλη Στάη είναι μια μπεμπέκα 70 ετών, ενώ ήταν χείμαρρος για τα non-binary άτομα.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου που θα συζητηθούν

Σχετικά με το My style rocks και τους κριτές, είπε: «Μου αρέσει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Γιατί άνθρωποι στο χώρο του μόντελινγκ γιατί υπάρχει η σύγχυση ότι είναι στο χώρο της μόδας. Υπάρχει κάποιου είδους απελπισία στην τηλεόραση. Είδα την Μαρία Παπαγρηγορίου στο bootcamp. Ποιος θα την κρίνει; Ένας που δεν έχει ιδέα; Που είδε φως και μπήκε μέσα; Και δεν μιλάω για τον Κουδουνάρη»

Σχετικά με τα σχόλια του Δήμου Βερύκιου για την Έλλη Στάη σχολίασε: «Καθόλου δεν ταυτίζομαι με αυτό το σχόλιο, τις γυναίκες πρέπει να τις σεβόμαστε και να μην κρίνουμε γενικότερα για την εμφάνισή τους. Αν έχω πει κάτι, έχω πει μόνο να μην προβάλλονται λάθος πρότυπα για το τι είναι υγιές και τι όχι και το υγιές είναι συγκεκριμένο, έχει να κάνει με τα ιατρικά δεδομένα. Για τις γυναίκες πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι γιατί εμείς την κάναμε τόσο ανασφαλή να νομίζει ότι αν χάσει την ομορφιά της είναι ένα τίποτα».

Στο τέλος σε ερώτηση για τα non-binary άτομα μετά το χαμό που έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή, είπε ιδιαίτερα έντονα: «Είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι γιατί δεν έχουν βρει την αιτία της ύπαρξής τους και προσπαθούν να ταλαιπωρήσουν εμάς. Ας πάνε στον ψυχίατρο!».

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" ο Περικλής Κονδυλάτος - «Δεν θέλω να γίνομαι βορά στον κάθε αμόρφωτο πανελίστα! Πολλοί κάνουν καριέρες ως γκέι, ως υπέρβαροι… Υπάρχουν κι άλλες ιδιότητες σε αυτή τη ζωή»