Μαρινέλλα: Κρίσιμη παραμένει η κατάστασή της – Το πρώτο θετικό νέο

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα τρία κρίσιμα 24ωρα μετά το εγκεφαλικό της μεγάλης Μαρινέλλας, τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς είναι ενθαρρυντικά.

Μια πρώτη αχτίδα ελπίδας έχει εμφανιστεί, καθώς η Μαρινέλλα φαίνεται να ανταποκρίνεται θετικά στην ισχυρή θεραπεία για το εγκεφαλικό, και ο οργανισμός της δείχνει να αντέχει στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Η δημοσιογράφος Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για "θετική στασιμότητα" στην κατάσταση της ερμηνεύτριας και πρόσθεσε: «Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα μιλάμε για την πρώτη μεγάλη νίκη» μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό εγκεφαλικό. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια μπορεί ακόμη να επικοινωνεί με το περιβάλλον της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αιμάτωμα βρίσκεται σε περιοχή του εγκεφάλου που δεν επηρεάζει την ομιλία.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο βράδυ του Σαββάτου, με την ευχή όλων να είναι η Μαρινέλλα να βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Τα λόγια που είπε στον γιατρό της λίγο μετά την κατάρρευσή της - Η αποκάλυψη της αδερφής της, Λούλας, για την κατάστασή της

Δείτε τα βίντεο:

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία για τη Μαρινέλλα

Χθες, Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, εκδόθηκε το πιο πρόσφατο ανακοινωθέν από τους ιατρούς που παρακολουθούν την μεγάλη ερμηνεύτρια τις κρίσιμες αυτές ώρες, το οποίο έγραφε:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».