Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έμαθε στον αέρα ένα ευτράπελο στον γάμο της – «Ήταν πιο… φλογερός από όσο νομίζεις»

«Πάγωσε» η δημοσιογράφος

Ελένη Μπορμπόλη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έμαθε στον αέρα ένα ευτράπελο στον γάμο της – «Ήταν πιο… φλογερός από όσο νομίζεις»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κάνοντας πρεμιέρα για τη νέα σεζόν μαζί με τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του.

Η γνωστή δημοσιογράφος δέχτηκε on air ευχές για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στην Κρήτη. Μετά την τελετή, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Πάνος Κατσαρίδης εξέπληξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποκαλύπτοντας ένα ευτράπελο από το πάρτι του γάμου, που προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση.

«Ο γάμος ήταν λίγο πιο φλογερός απ’ όσο νομίζεις», σχολίασε με χιούμορ. Περιέγραψε πως, όταν το ζευγάρι βγήκε και τους μοιράστηκαν στικ που πετούν σπίθες, η βοηθός αρχισυντάκτη, Δήμητρα Καλφούντζου, φώναξε «Φωτιά, φωτιά, φωτιά», καθώς το τραπέζι τους είχε πάρει φωτιά. «Κάηκε το ξεροτήγανο με το φαγητό μέσα, και κόψαμε το τούλι για να τη σβήσουμε», ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης, προκαλώντας γέλια στην εκπομπή.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος – «Γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;»: Το πρώτο του σχόλιο για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνης και του Γρηγόρη Μόργκαν πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά, με ελάχιστους (λιγότερους από 100) καλεσμένους.

Το ζευγάρι, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πανέμορφο αυτό μέρος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνοδεία αγαπημένων φίλων και συγγενών. Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε τον ρόλο του κουμπάρου, καθώς το ζευγάρι διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις μαζί του μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ακολούθησε ο χορός των νεόνυμφων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί ενώ όσο περνούσε το βράδυ η κατάσταση γινόταν όλο και πιο... διασκεδαστική αφού μέχρι το πρωί το νιόπαντρο ζευγάρι χόρευε με τους φίλους του!