Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Νέα εμφάνιση στο βασιλικό δείπνο της Γλύξμπουργκ – Μαζί του η γοητευτική Τζένη Οικονόμου

Η νέα βραδινή εμφάνιση του ποινικολόγου με την ηθοποιό

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος φαίνεται να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή το τελευταίο διάστημα. Την Παρασκευή 27/9, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου έδωσαν το παρών στο pre-wedding δείπνο της τέως πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο, όπου τα φωτογραφικά φλας τους απαθανάτισαν.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η ηθοποιός διατηρούν μια πολύ στενή φιλία, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να επιλέγει να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλία. Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην απώλεια της συζύγου του, Ζωής Λάσκαρη, τονίζοντας πόσο πολύ του λείπει η παρουσία της και εκφράζοντας τη νοσταλγία του για τις στιγμές τους μαζί.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στις 27 Ιουνίου, σε θεατρική παράσταση στο θέατρο Άλσος (δείτε εικόνες από την έξοδό τους εδώ). Τότε, η εμφάνισή τους είχε συζητηθεί έντονα από τα μέσα, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας μεταξύ του γνωστού δικηγόρου και της ηθοποιού. Η συζήτηση αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επικεντρώνεται στη διαφορά ηλικίας σε σχέσεις διασημοτήτων, καθώς παρόμοιες περιπτώσεις έχουν προκαλέσει παρόμοιες αντιδράσεις στο παρελθόν.

λυκουρεζος συντροφος

Ποια είναι η συνοδός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Η ηθοποιός κατάγεται από το Λιτόχωρο της Πιερίας και έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη. Αγαπάει τα ταξίδια, ειδικά στα νησιά των Κυκλάδων, από όπου έχει μοιραστεί εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Η Τζένη Οικονόμου δεν συμμετέχει αυτή τη στιγμή σε κάποια παράσταση, όμως την έχουμε δει στη δημοφιλή σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν νυμφευμένος με την θρυλική ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Από την Ζωή μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να ξαναδώ μια ταινία της Ζωής. Τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία. Το πιο συγκινητικό δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή, αλλά και της έχω κάνει, είναι ο σταυρός που φοράω και ο σταυρός που φορούσε εκείνη».