Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έκανε μήνυση κατά πασίγνωστου site και σχολιαστών του - Τι συνέβη

Πως έφτασε στο σημείο να πάρει την απόφαση να πάει στα δικαστήρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πήρε την απόφαση τον περασμένο Αύγουστο να προχωρήσει σε μήνυση κατά πασίγνωστου site στην Ελλάδα αλλά και των σχολιαστών του για συκοφαντικά σχόλια και προσβολή των γονιών του. Αφορμή για να ξεκινήσουν όλα ήταν ο γάμος του με την σύζυγό του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του το περασμένο καλοκαίρι παρουσία στενών συγγενών και φίλων - δείτε φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα και το νυφικό της συζύγου του. Όπως φαίνεται όμως μετά την όμορφη ημέρα που πέρασε, έρχεται στην δυσάρεστη θέση να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.

Γιατί μηνύσει site και σχολιαστές ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Σύμφωνα με τον Άγγελο Βουράκη και την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται που έκανε σήμερα Σάββατο 28/8 πρεμιέρα στον ALPHA, ο Γιάννης Παπαχαμιχαήλ έκανε μήνυση στο site αλλά και στους σχολιαστές που μιλούσαν χυδαία προς το πρόσωπό του, ενώ πρόσβαλαν τους γονείς του οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες οι αρμόδιοι έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει αποφασίσει να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό κάνει μια δουλειά που βρίσκεται μακριά από αυτά. Όταν όμως τον προσβάλλουν ή τον ίδιο ή την οικογένεια του πάντα απαντάει όπως εκείνος πιστεύει πως είναι το καλύτερο.

Να σημειώσουμε πως πριν μερικούς μήνες ήταν το μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, αποκαλύπτοντας το τρισάγιο που έκανε σε κλειστό κύκλο.

«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Γιάννης Παπαμιχαήλ Αλίκη Βουγιουκλάκη