Συγκινεί ο Μάστορας για την Μαρινέλλα: Η στιγμή που μαθαίνει για πρώτη φορά για την κατάρρευση της - Το μήνυμα που της έστειλε

Τα λόγια του στην συναυλία στην Κύπρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην εκπομπή Weekenders αποκαλύφθηκε η πρώτη αντίδραση που είχε ο Χρήστος Μάστορας μόλις έμαθε από το διαδίκτυο την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στην σκηνή στο Ηρώδειο που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η συναυλία και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο υγεία όπου διαγνώσθηκε με αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας μετά το συμβάν, επικοινώνησε με φίλο του ο οποίος τους αποκάλυψε τις πρώτες κινήσεις που έκανε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση.

Η πρώτη αντίδραση του Μάστορα για την κατάρρευση της Μαρινέλλας

«Ο Χρήστος Μάστορας έμαθε την είδηση από το διαδίκτυο. Σοκαρίστηκε. Αμέσως επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες, αλλά και πρόσωπα που ήταν εκείνη την στιγμή στο Ηρώδειο για να μάθει τι είχε συμβεί. Είναι πραγματικά συγκλονισμένος και από την πρώτη στιγμή ευχήθηκε ολόψυχα την ταχεία ανάρρωση της Μαρινέλλας. Ο Χρήστος Μάστορας, παρά το γεγονός της απουσίας του από τη συναυλία για λόγους υγείας και παρά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια, έχει αναπτύξει σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την κορυφαία καλλιτέχνιδα», ανέφερε φίλος του Χρήστου Μάστορα.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής ήδη έχει κάνει δηλώσεις στις κάμερες και φαινόταν καταβεβλημένος και συγκλονισμένος - δείτε το βίντεο.

Το μήνυμα Μάστορα - Παπαρίζου στην Μαρινέλλα

Συγκίνηση ωστόσο, προκαλεί ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου οι οποίοι στην συναυλία του στην Κύπρο, όπου έγινε στο Παττίχειο Aμφιθέατρο Λάρνακας, θέλησαν να στείλουν το μήνυμα τους για γρήγορη ανάρρωση.

«Είναι μια γυναικεία επανάσταση μόνη της. Τότε που ξεκίνησε το τραγούδι η Μαρινέλλα, σε τι εποχές ζούσε; Από τις πρώτες γυναίκες που φόρεσε παντελόνι. Ένα χειροκρότημα για τη Μαρινέλλα που άνοιξε τον δρόμο» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Θα ήθελα να πω κάτι γιατί νιώθω πάρα πολύ συγκινημένη. Γιατί η τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ πέρα στο Παττίχειο ήταν με την αγαπημένη μας, Μαρινέλλα. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου, εδώ όλοι μαζί από την Κύπρο, να της στείλουμε όλοι την αγάπη μας, να βρει την δύναμη... Γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή είναι η Μαρινέλλα. Μαρινέλλα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.