Ιωάννα Τούνη: Ονειρεμένες διακοπές στην Καππαδοκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

Δείτε εικόνες

Ελένη Μπορμπόλη
Collage / instagram: j.touni
Collage / instagram: j.touni

Είναι γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λατρεύουν τα ταξίδια, ενώ κάθε φορά που βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν χάνουν την ευκαιρία να αποδράσουν σε νέους προορισμούς. Μαζί τους, τις περισσότερες φορές, ταξιδεύει και ο γιος τους, Πάρης, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τον πρώτο χρόνο της ζωής του, έχει ήδη καταφέρει να κάνει πάνω από δέκα ταξίδια.

Το καλοκαίρι τους ήταν γεμάτο περιπέτειες, καθώς πέρασαν τις διακοπές τους κάνοντας περιοδεία στα ελληνικά νησιά, αλλά και σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού. Αν και φαινόταν πως το ζευγάρι είχε επιστρέψει στη ρουτίνα του και είχε αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ότι η οικογένειά τους αναχώρησε για έναν νέο προορισμό.

Αυτή τη φορά, οι τρεις τους επέλεξαν να εξερευνήσουν την Καππαδοκία, ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά. Όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε ταξίδι της, η Influencer μοιράστηκε με τους ακολούθους της εικόνες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου θα μείνουν τις επόμενες μέρες.

Το δωμάτιο είναι εντυπωσιακό, χτισμένο σε μορφή θόλου και επενδυμένο εξ ολοκλήρου με πέτρα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στο κέντρο του υπνοδωματίου βρίσκεται το μεγάλο διπλό κρεβάτι, ενώ πίσω από αυτό υπάρχουν μεγάλες ντουλάπες, τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά, για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του ζευγαριού (δείτε εδώ εικόνες του δωματίου τους).

Δείτε εικόνες από το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη

Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μερικά από τα όμορφα τοπία τα οποία επισκέφτηκε με την οικογένειά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την μορφή story. Όπως φαίνεται μέσα από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω, τόσο το φυσικό τοπίο όσο και η τοπική αρχιτεκτονική είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

touni-kappadokia
instagram

touni-kappadokia
instagram

touni-kappadokia
instagram

touni-kappadokia
instagram

touni-kappadokia
instagram