Μαρινέλλα: Σημαντική εξέλιξη για την υγεία της – «Χθες το βράδυ είχε μια επιληπτική κρίση»

Όλες οι λεπτομέρειες για την πορεία της τραγουδίστριας

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σκληρή μάχη για την ζωή της εξακολουθεί να δίνει η Μαρινέλλα, για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Υπενθυμίζουμε πως, σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πρώτες ημέρες μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη θα είναι κρίσιμες.

Όπως ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9 από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη και το σίγουρο είναι πως η μάχη παραμένει εξαιρετικά δύσκολη για την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των πρώτων απεικονιστικών εξετάσεων που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσαν ανησυχία στους γιατρούς. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κατάσταση της σταθεροποιήθηκε, δίνοντας ελπίδες.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες...» - Τι πραγματικά συμβαίνει με την Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό

Τα νέα για την υγεία της Μαρινέλλας

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσω της εκπομπής του Live News, αποκάλυψε νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας και τα γεγονότα της Πέμπτης.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπεραισιοδοξία, αλλά ούτε και για απογοήτευση. Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι βαρύ και θα χρειαστούν μέρες μέχρι να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει νέο επεισόδιο. Χθες το βράδυ σημειώθηκε μια επιπλοκή. Η Μαρινέλλα υπέστη επιληπτική κρίση, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των γιατρών. Η κρίση αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και η κατάσταση εξελίχθηκε ομαλά. Η Μαρινέλλα δεν είναι διασωληνωμένη, αλλά δεν έχει ακόμα ξυπνήσει» ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Δείτε το βίντεο:

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται, και ολόκληρη η χώρα ελπίζει όχι μόνο να την δει να φεύγει νικήτρια από το νοσοκομείο, αλλά και να την απολαύσει ξανά, ζωντανά, πάνω στη σκηνή όπου καθηλώνει το κοινό με τη φωνή και την ερμηνεία της.