Μαρία Μάρκου: «Ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη από τη "γυναίκα με τα μαύρα" στον αέρα του Buongiorno

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Μάρκου: «Ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη από τη

Το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, βρέθηκε η Μαρία Μάρκου, γνωστή και ως "η γυναίκα με τα μαύρα" από το αγαπημένο παιχνίδι του σταθμού, The Chase. Η ίδια με το που χαιρέτησε την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τον χαμό που έχει προκαλέσει στο κανάλι) προχώρησε σε μία αποκάλυψη που την άφησε άφωνη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως οι δυο τους στην πραγματικότητα γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, από το μακρινό 2017, παρόλο που η παρουσιάστρια δεν το θυμόταν καθόλου. Είχαν συναντηθεί τελείως τυχαία στον δρόμο και η η τελευταία είναι που την σταμάτησε για να της ζητήσει μία χάρη.

Η γνωριμία της Φαίης Σκορδά με τη Μαρία Μάρκου και η χάρη

  • Μαρία Μάρκου: Με είχες σταματήσει στο δρόμο και μου είχες ζητήσει να σε μεταφέρω με το μηχανάκι για να προλάβεις κάποια στιγμή μια εκδήλωση του Make a Wish, το 2017!
  • Φαίη Σκορδά: Το θυμάμαι!
  • Μαρία Μάρκου: Το θυμάσαι; Εγώ ήμουν!
  • Φαίη Σκορδά: Είχε πάρα πολλή κίνηση στην Ερμού. Εσύ ήσουν;
  • Μαρία Μάρκου: Εγώ ήμουν! Και μου έκανε εντύπωση ότι ένας άνθρωπος του δικού σου εκτοπίσματος αναγνωρισιμότητας τον ένοιαζε να πάει να κάνει το ιερό του καθήκον απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Και το λέω τηλεοπτικά γιατί τώρα συναντηθήκαμε! Ανατριχιάζω που στο λέω, εγώ ήμουν. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
  • Φαίη Σκορδά: Είχα αγχωθεί πάρα πολύ.

Και στη συνέχεια ακολούθησε μία πολύ όμορφη συζήτηση με την Μαρία Μάρκου να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της μέχρι τώρα, με την παρουσιάστρια να παρομοιάζει όσα έχει ζήσει με σενάριο ταινίας.

«Μεγάλωσα σε ένα συμβατικό περιβάλλον θα έλεγα, με μία μαμά και έναν μπαμπά, οι οποίοι ήταν άνθρωποι που είχαν μία τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους μιμήθηκα στο γεγονός ότι τους έβλεπα πάντα με ένα βιβλίο. Αυτή είναι η αρχική μου προσλαμβάνουσα. Οι μουσικές τους που άκουγαν και τα διαβάσματά τους. Τα ακολούθησα χωρίς να τα μιμηθώ ακριβώς, αλλά τα ακολούθησα. Η ζωή μου είχε πολλή ελευθερία στις προσωπικές επιλογές, στις φιλίες, στις επαγγελματικές επιλογές και φυσικά με τα δεδομένα όρια. Αυτό ήταν που διαμόρφωσε δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Δεν είχα την ανάγκη να επαναστατήσω, δεν καταπιέστηκα.

Είχα εμπιστοσύνη στην αγάπη των γονιών μου, στα εφόδιά τους, και αυτό δημιούργησε εμπιστοσύνη και στον εαυτό μας, αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου. Δεν είναι ότι περπατάω και «τρίζουν» τα πεζοδρόμια, έχει να κάνει ότι με αυτά που έχω κάνει μπορώ να πορευθώ με ασφάλεια και σιγουριά», είπε αρχικά.

«Έχω 5 πτυχία και πάω για το 6ο. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στην Επικοινωνία και τα Μέσα Ενημέρωσης, στο Πάντειο. Μετά έκανε μία διδακτορική διατριβή στο πολυτεχνείο του Βερολίνου για την Εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία, μετά σπούδασα νομική στην Αθήνα, μετά αποφοίτησα από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, και έκανα ένα μεταπτυχιακό στο δημόσιο διεθνές δίκαιο και τώρα ετοιμάζομαι να κάνω πάλι πρωτογενείς σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη. Γιατί νομίζω ότι τις χρειαζόμαστε για αντιληφθούμε τι συμβαίνει γύρω μας στην πολιτική ζωή. Είμαστε κομματοποιημένα όντα και τελείως απολιτίκ. Η κεντρική πολιτική σκηνή με ενδιαφέρει πολύ. Μου έχει γίνει πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση. Με ενδιαφέρει να προσπαθήσω να αλλάξω πράγματα. Αλλάζουν τα πράγματα. Άλλαξαν πολλά... Το θέμα είναι να τροχοδρομήσουμε μία σωστή αλλαγή, με την κοινωνική ευημερία, για το κοινό καλό», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Όσο πιο κοντά στα πράγματα είσαι, τόσο πιο πετυχημένος είσαι. Αγαπώ την τηλεόραση και την τιμώ πάρα πολύ και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή και για αυτή. Έχω δεχθεί κριτική, όμως, μετά την εμφάνισή μου στην τηλεόραση. Τα σχόλια στα social media δεν είναι πάντα... Για παράδειγμα, ξέρω ποδόσφαιρο... Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή που είναι έντονα τα κοινωνικά πρότυπα και τα ταμπού. Δεν με ακουμπάνε αυτά που γράφουν, αλλά υπάρχει μία ανθρωποφαγία ως έναν βαθμό σε αυτούς που εκτίθενται είτε λίγο είτε πολύ», επισήμανε στη συνέχεια για την παρουσία της στην τηλεόραση, τα social media και τα σχόλια που δέχεται.

«Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι ισορροπημένες. Εγώ είμαι ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος και αντιλαμβάνομαι ότι αυτός που μπορεί να με πλησιάσει έχει το ελάχιστο τρακ και προσπαθώ να το απαλύνω. Επίσης δεν θα με πάρει κάποιος για να του κάνω το Google, για σύντροφο θα με πάρει. Θα με ιντριγκάρει ο τρόπος που φέρεται στα ζώα, ο τρόπος που μιλάει για ομάδες που εμείς τις έχουμε κατηγορήσει ως μειονοτικές. Οι ακραίες πολιτικές πεποιθήσεις και η τσιγκουνιά είναι red flags. Δεν αγαπάω τους ρόλους, αγαπάω την προσωπικότητα του καθενός», αποκάλυψε έπειτα για την προσωπική της ζωή και συμπλήρωσε:

«Ο επόμενος στόχος μου θα ήθελα να είναι να αποκτήσω ένα παιδί, να συνεχίσω με αγάπη να κάνω αυτά που κάνω. Δεν θεωρώ ότι είμαι τέλεια. Δεν είμαι τελειομανής, αγαπώ τα λάθη μου, με έχουν κάνει αυτά που έχω κάνει. Έχω κάνει και ψυχοθεραπεία, άλλαξα 4 ειδικούς για να καταλήξω σε αυτόν που μου ταιριάζει και ένιωσα ότι ήθελα να με καθοδηγήσει».

Δείτε επίσης για την Μαρία Μάρκου: Οι δυο γάμοι, η υιοθεσία και ο θάνατος που την "σημάδεψε" - Η ζωή της Chaser "Η γυναίκα με τα μαύρα"