Μαριάντα Πιερίδη: «Τους ανόητους...» - Το "καρφί" μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Νέα κόντρα στην showbiz;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάντα Πιερίδη όταν στην εκπομπή της, Summer's Cool, αναφέρθηκε ο Στηβ Μιλάτος, αναρωτήθηκε με τι ακριβώς ασχολείται επαγγελματικά, γεγονός που τον ενόχλησε, καθώς σε δηλώσεις που παραχώρησε στα κανάλια πριν από μερικές ώρες, έδωσε μία πολύ αιχμηρή απάντηση για την παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντάς την "μέτρια" σε αυτά που κάνει, και στον χώρο της μουσικής, αλλά και της τηλεόρασης - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Η ίδια, λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία έδινε την δική της απάντηση στο μοντέλο, χωρίς φυσικά να κάνει κάποια αναφορά στο πρόσωπό του, στέλνοντας όμως ξεκάθαρα το μήνυμά της.

Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στον Στηβ Μιλάτο

«Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση», σημείωσε χαρακτηριστικά με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν και να συμφωνούν μαζί της στα σχόλια. Γενικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη, αναρτά πολύ συχνά στο προφίλ της τέτοιου είδους μηνύματα, διότι είναι ένας τρόπος να εκφράζεται κάθε φορά ανάλογα με τα συναισθήματα που βιώνει, όπως έκανε και την περίοδο του χωρισμού του της από τον Δημήτρη Κατριβέση - δείτε εδώ τι εννοούμε.