Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα - Αντωνά: «Να σας πω γιατί στενοχωρήθηκα; Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και...»

Το σχόλιο για την σχέση τους μετά τις δηλώσεις της Μαρίας που επιβεβαιώνουν πως μένουν μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα - Αντωνά: «Να σας πω γιατί στενοχωρήθηκα; Ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και...»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η είδηση, κανείς από τους δύο δεν βγήκε να το διαψεύσει, επιβεβαιώνοντάς τον με αυτό τον τρόπο. Δεν άργησαν, μάλιστα, και τα "πειράγματα" για την σχέση τους στα κανάλια, με τους δυο τους να αποφεύγουν να μιλήσουν συγκεκριμένα και με ονόματα, αλλά χωρίς να ενοχλούνται.

Το καλοκαίρι τους το πέρασαν μαζί και παρόλο που δεν ανέβασαν κοινά story στο Instagram (αν και το youweekly τσάκωσε ένα στιγμιότυπο που ανέβηκε κατά λάθος) έδειχναν πως ήταν στο ίδιο μέρος, όπως συνέβη και με το ταξίδι που ακολούθησε στο Λονδίνο.

Η πρώτη φορά, όμως, που φάνηκε να επιβεβαιώνουν τι συμβαίνει στη ζωή τους, αποκαλύπτοντας πως μένουν και μαζί στο σπίτι του παρουσιαστή, ήταν η σημερινή (27/9), όταν η ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την φωτιά που έπιασε στη μονοκατοικία του καλού της, ενώ κοιμόντουσαν μαζί (δείτε εδώ όσα είπε).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να κάνει κάποια σχόλια για το ζευγάρι και τα αρνητικά σχόλια που δέχονται συνέχεια για τον δεσμό τους:

«Να σας πω γιατί στενοχωρήθηκα το καλοκαίρι; Έβλεπα φωτογραφίες που είχαν πάει στα ίδια μέρη, στην Τήνο, δεν ανέβασαν ποτέ μαζί, αλλά ήταν μια χαρά μαζί και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι και οι δύο και πολύ καλά έκαναν, δεν το έκρυψαν ούτε είπαν σε κανέναν "μην τραβάτε, μη κάνετε...". Πολλές φορές μπαίνω στα social, επειδή δεν έχει και δουλειά το καλοκαίρι και χαζεύαμε εκεί πέρα, και έβλεπα τα σχόλια, από ψεύτικα προφίλ, κανονικά προφίλ στο Instagram...

Τι κακία είναι αυτή ρε παιδιά; Ποιον ενοχλεί; Βλέπεις ένα νέο ζευγάρι, είναι μια χαρά οι άνθρωποι, ο Γιώργος είναι χωρισμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κάνει τη ζωή του, η κοπέλα δεν έχει δημιουργήσει ακόμα οικογένεια... Δηλαδή, μακάρι να προχωρήσουν κιόλας. Δεν καταλαβαίνω την τοξικότητα αυτή και τη ζήλια που βγάζουν στα social», είπε χαρακτηριστικά, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να επισημαίνει: «Τον έχε κορώνα στο κεφάλι της. Ό,τι είπε ο Λιάγκας, το είπε η Μαρία κατά λέξη».