Χρήστος Μάστορας: «Ακούστε παιδιά, νομίζω ότι...» - Καταβεβλημένος στις πρώτες δηλώσεις για την Μαρινέλλα

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε για την απομάκρυνση του από την συναυλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: «Ακούστε παιδιά, νομίζω ότι...» - Καταβεβλημένος στις πρώτες δηλώσεις για την Μαρινέλλα

Ένα από τα κεντρικά θέματα του Πρωινού σήμερα 27/9 ήταν η Μαρινέλλα και η κατάσταση της υγείας της μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο. Μεταξύ άλλων ωστόσο, στην εκπομπή συζήτησαν και για την "διαμάχη" που είχε προηγηθεί με τον Χρήστο Μάστορα που είχε ως αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός της συναυλίας (δείτε τι είχε συμβεί) που είχε αυτή την τραγική κατάσταση.

«Πολλοί, εσφαλμένα, προσπαθούν να συνδέσουν την ασθένεια της Μαρινέλλας με τον Χρήστο Μάστορα. Βλέπω κατάρες στα social για τον Χρήστο. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση της Μαρινέλλας με τον Μάστορα, όταν στην προτελευταία πρόβα η Μαρινέλλα έκρινε ότι δεν είναι προετοιμασμένος σωστά. Ο Χρήστος ζήτησε δύο μέρες διορία να προετοιμαστεί. Μάλιστα, μαθαίνω ότι υπήρξε και μια έντονη αντιπαράθεση των δυο τους, όταν η Μαρινέλλα τον έψεξε ότι δεν είναι έτοιμος. Και ο Μάστορας μισή ώρα πριν την τελευταία μεγάλη πρόβα, ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στον μαέστρο της Μαρινέλλας ότι δεν θα πάει στην πρόβα γιατί είναι άρρωστος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο συνδέθηκαν ζωντανά με το αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος, όπου οι κάμερες των εκπομπών συνάντησαν τον τραγουδιστή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα για την Μαρινέλλα

«Είμαι καλά εγώ. Αυτή τη στιγμή η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι για την Μαρινέλλα. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Ακούστε παιδιά, νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό», είπε ο Χρήστος Μάστορας στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα στην εκπομπή είχαν προβάλλει και βίντεο με την αντίδραση της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη όταν δημοσιογράφος την συνάντησε στο δρόμο. Άλλωστε η Γαρυφαλλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει ανάρτηση όπου ευχόταν στην Μαρινέλλα γρήγορη ανάρρωση - δείτε την ανάρτηση.

Όταν όμως το μοντέλο είδε την δημοσιογράφο την προσπέρασε χωρίς να κοιτάξει καθόλου την κάμερα και έφυγε τρέχοντας με ύφος γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους στο πλατό της εκπομπής.

Τα μόνα λόγια που αρκέστηκε να πει ήταν «Να είστε καλά! Καλή συνέχεια παιδιά».