Γιώργος Λιάγκας: «Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες...» - Τι πραγματικά συμβαίνει με την Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό

«Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες...» - Τι πραγματικά συμβαίνει με την Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό

Η Μαρινέλλα παραμένει στο νοσοκομείο από το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου μετά το εγκεφαλικό και την αιμορραγία που υπέστη, με την κατάστασή της να παραμένει κρίσιμη, αλλά να σημειώνει σημαντική βελτίωση. Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον, αλλά ήταν σε καταστολή, ενώ μέσα στο βράδυ άνοιξε και τα μάτια της.

Το πρωί της Παρασκευής 27/9, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα ξέσπασμα για όσα έχουν γραφτεί και αναπαραχθεί μέχρι στιγμής, αποκαλύπτοντας πως η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει κανονικά και έχει δει ήδη δει την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου έρωτά της - Ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο για πολλή ώρα

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρινέλλα

Χθες 26/9 ακούστηκε πως δεν επιτράπηκε στην κόρη της να την δει, αλλά ο παρουσιαστής ανέφερε πως την επισκέφθηκε πολλές φορές μέσα στη μέρα και μίλησε μαζί της, ενώ η ίδια τραγούδησε κιόλας μέσα στο δωμάτιο της κλινικής που βρίσκεται.

«Η κατάστασή της επιδεινώθηκε την ώρα της μεταφοράς της στο νοσοκομείο. Χθες είδα που έγραφαν πως δεν επικοινωνεί, η Μαρινέλλα επικοινωνεί. Έχει ένα εκτεταμένο αιμάτωμα στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου της. Ναι, είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή της. Ναι, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Προχθές το βράδυ, όταν μεταφέρθηκε, οι γιατροί μάζεψαν την οικογένειά της. Τα πράγματα ήταν τρομακτικά δύσκολα προχθές. Θα το πω έτσι όπως είναι. Τους είχαν προετοιμάσει ακόμα και για το μοιραίο.

Η Μαρινέλλα που είναι μαχητής όμως, ανέτρεψε την κατάσταση, το λέω και ανατριχιάζω! Οι δικοί της είπαν όχι στο χειρουργείο, και είπαν "πάμε να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει ο οργανισμός". Μέσα στο βράδυ έγινε ένα θαύμα. Μου λένε οι γιατροί ότι η καρδιά της είναι σαν 50χρονης. Υπάρχουν ζημιές, ναι... Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα. Είδε πολλές φορές χθες την κόρη της την Τζωρτζίνα, πολλές φορές, μπήκε πολλές φορές μέσα. Μάλιστα, θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω. Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει. Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες είπε με χιούμορ τα εξής λόγια στην κόρη της, με χιούμορ: "Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα". Γιατί ακόμα και τώρα που έχει αντιληφθεί πλήρως, ξέρει τι έχει συμβεί δεν είναι χαζή, δεν χάνει το χιούμορ της. Έχει ανάγκη να βλέπει την κόρη της. Της ψέλλισε και κάποια λόγια τραγουδιών. Η Μαρινέλλα έχει τεράστια θέληση, δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Μία γυναίκα 86 χρονών μάχεται για να κρατηθεί στη ζωή. Και δεν μάχεται με φόβο, μάχεται με χιούμορ. Κάθε λεπτό που περνάει είναι μία μικρή νίκη!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο εγγονός της που ήρθε από μακριά για να την δει στο νοσοκομείο - Στο πλευρό του και η αδερφή του