Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στην σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα πάνω στη σκηνή του Albert Hall στο Λονδίνο

Συγκίνησε με την αφιέρωση του στην Μαρινέλλα

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στην σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα πάνω στη σκηνή του Albert Hall στο Λονδίνο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, χθες 26/09, έγραψε ιστορία με μια μαγική sold-out συναυλία του στο θρυλικό Albert Hall στο Λονδίνο, όπου αποθεώθηκε. Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε τις top επιτυχίες του Έλληνα τραγουδιστή αλλά και, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Αλλά και, φρόντισε να ενσωματώσει και τραγούδια από την πλούσια παράδοση της Ελλάδας που έχουν αφήσει εποχή στον πολιτισμό της χώρας μας. Την ερμηνεία του πλαισίωναν η συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογοι σολίστες.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης επέλεξε να κάνει μια συγκινητική αναφορά στην θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, η οποία δύο μέρες πριν, κατάρρευσε επί σκηνής την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο και από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της) με αιμορραγικό εγκεφαλικό. Ο ίδιος, της αφιέρωσε το τραγούδι "Παιδί γενναίο", δείχνοντας έτσι τη στήριξη του.

Η αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού στη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία μάλιστα αυτή τη στιγμή διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σπάνιες είναι οι φωτογραφίες σε κοινές εξόδους τους. Ωστόσο, η σύντροφος του δείχνει πάντα την στήριξη της στον τραγουδιστή και δεν παραλείπει να βρίσκεται πλάι του σε σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναγνώρισε την παρουσία της οικογένειας του και της Αλεξάνδρας Νίκα, και είπε τα εξής πάνω στη σκηνή: «Η οικογένεια μου. Εδώ είναι η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η Αλεξάνδρα. Η οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα. Η Κατερίνα, η αδερφή μου, τα ανίψια μου. Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο στην Αθήνα. Εκτός από την οικογένεια θέλω να δώσω την αγάπη μου και τη δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένεια μου πρώτον και δεύτερον στην Αθήνα και στην κυρία Μαρινέλλα. Να της δώσουμε δύναμη, γιατί είναι παιδί γενναίο»

Η εκπομπή του Happy Day του ALPHA, παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού όπου ακούγονται οι δηλώσεις του: