Στηβ Μιλάτος: Άστραψε και βρόντηξε για την Μαριάννα Πιερίδη - «Μακάρι να γίνει καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν...»

«Προσδιορίζομαι ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μια τοπική celebrity»

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Στηβ Μιλάτος: Άστραψε και βρόντηξε για την Μαριάννα Πιερίδη - «Μακάρι να γίνει καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν...»

Ο Στηβ Μιλάτος, αποτελεί ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα μοντέλα της Ελλάδας, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι Big Brother. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, το μοντέλο πέρασε μια δικαστική περιπέτεια για την οποία προκλήθηκε μεγάλος ντόρος (δείτε εδώ για ποιον λόγο του έκαναν μήνυση).

Ο ίδιος, έχει αφοσιωθεί πλέον στην καριέρα του ως μοντέλο, ενώ προσπαθεί να αφήσει πίσω την περιπέτεια που πέρασε με τον νόμο. Παρά την αποχή του, όμως από την τηλεόραση, συνεχίζει να σχολιάζεται από τους παρουσιαστές των εκπομπών η προσωπική και επαγγελματική του ζωή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, αυτός της Μαριάντας Πιερίδη.

Η ατάκα της Πιερίδη και η απάντηση του Στηβ

Η γνωστή τραγουδίστρια στο πλαίσιο της εκπομπής «Summer’s Cool», που παρουσίαζε, είχε σχολιάσει στο την επαγγελματική πορεία του μοντέλου, λέγοντας: «Εγώ πάντα απορούσα με τι ασχολείται ο Στηβ».

Ο Στηβ Μιλάτος, λοιπόν, σε κοσμική εκδήλωση που βρέθηκε πρόσφατα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις κάμερες του Happy Day του ALPHA, και έκανε τα εξής σχόλια: «Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε και απορεί ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ δυνατό και γνωστό μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ως ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής. Δεν είμαι πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό».

«Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια. Προς το παρόν είναι μέτρια και το αποτέλεσμα φαίνεται. Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι»

«Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου: ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity».

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Στηβ Μιλάτο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε τα λόγια του Στηβ Μιλάτου και είπε:«Δεν θέλω να ξανάκούσω για τον Στηβ Μιλάτο. Ο Στηβ είναι ένα παιδί που γενικά τον έχουμε φιλοξενήσει εδώ, φιλτράρει τα λόγια του. Με την Μαριάντα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου».

«Πιστεύω ότι τον πείραξε ότι δεν έχει αντικείμενο εργασίας, είναι σαν ένας μαϊντανός που περιφέρεται. Και σου λέει ότι "εγώ υπήρξα ένα πολύ γνωστό μοντέλο"».

«Η Μαριάντα γενικά, δεν το λέω για να την υποστηρίξω, είναι ένα κορίτσι, μια γυναίκα που στην πορεία της στην τηλεόραση και το τραγούδι δεν έχει κόντρες».