Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα - «Από το σπίτι είναι δύσκολες οι συνθήκες...»

Πως πέρασε τον κορωνοϊό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα - «Από το σπίτι είναι δύσκολες οι συνθήκες...»

Στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από μερικές ημέρες που έμεινε στο σπίτι του έχοντας βγει για τέταρτη φορά θετικός στον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής έβγαινε σε ζωντανή σύνδεση από το γραφείο του, αφού δεν θέλει ούτε μια ημέρα να λείπει από την εκπομπή του που παίζει εδώ στον ΑΝΤ1 από το 1992.

«Καλημέρα παιδιά. Γιατί είστε εσείς εκεί και εγώ να είμαι από το σπίτι μου; Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Το πρώτο είναι να ξύπνησα αργά και να είχα εδώ έτοιμο συνεργείο, το δεύτερο είναι να την έχω κοπανήσει και να έχω πάει ταξίδι. Το τρίτο είναι για τέταρτη φορά να με επισκέφτηκε ο κορωνοϊός. Χθες ήμουν λίγο έως πολύ περίεργα. Μου λέει η γυναίκα μου "κάνε ένα τεστ", το έκανα και βγήκε θετικό για τέταρτη φορά. Μια χαρά είμαι, όλα θα πάνε καλά», είχε πει από το σπίτι του - δείτε το βίντεο.

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

Σήμερα Παρασκευή 27/9 λοιπόν, ο Γιώργος Παπαδάκης γύρισε στο πλατό με μεγάλο χαμόγελο και ευδιαθεσία.

«Ήρθε ο Λάζαρος! Την πέρασα εύκολα. Έκανα πέντε τεστ χθες για να είμαι απολύτως σίγουρος και βέβαιος ότι δεν θα φέρω τον κορωνοϊό και στους συνεργάτες μου. Πήγα στο μακιγιάζ και ήταν όλες σαν τον Ζορό. Πάντως, την πέρασα πάρα πολύ εύκολα. Τίποτα, τίποτα. Από προχθές αργά το βράδυ σηκώθηκα – λες και το ‘ξερα – και λέω ας κάνω ένα τεστ… και ήταν αρνητικό. Από το σπίτι είναι δύσκολες οι συνθήκες. Πώς να κάνεις εκπομπή με μία σύνδεση για 4-5 ώρες;», είπε με χαρά ο παρουσιαστής στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες του.