Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεσπά: «Διαβάζεις σχόλια για την Μαρινέλλα και συνειδητοποιείς ότι η μισή χώρα…»

Η Ολυμπιονίκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο και συγκινητικό είναι το κύμα υποστήριξης από τη στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο, κατά της συναυλίας της την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Χιλιάδες θαυμαστές της αλλά και αμέτρητοι επώνυμοι έσπευσαν να εκφράσουν την θλίψη τους για το περιστατικό, καθώς και να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωση της εμβληματικής ερμηνεύτριας (δείτε την αντίδραση της ελληνικής showbiz εδώ).

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε δυσάρεστο συμβάν, πολλοί είναι αυτοί που προβάλλουν τον αρνητισμό τους και βρίσκουν έναν τρόπο να κατηγορήσουν τον συνάνθρωπό τους ό,τι και εάν συμβεί. Έτσι, ανάμεσα στα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, υπάρχουν και εκείνες οι μίζερες φωνές που βλέπουν την απόφαση της Μαρινέλλας να δώσει μια συναυλία στα 86 της χρόνια όχι σαν την απόλυτη έκφραση της αγάπης προς την τέχνη της μουσικής και της δέσμευσης προς το κοινό που την λατρεύει τόσα χρόνια, αλλά ως μια μορφή αχρείαστης επίδειξης.

Γράφτηκαν, λοιπόν, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένα σχόλια που υποστήριζαν ότι η τραγουδίστρια δεν θα έπρεπε να παραμένει ενεργή σε αυτή την ηλικία. Ευτυχώς, η Ολυμιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση της -και πολλοί φαίνεται να συμφωνούν μαζί της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη για την Μαρινέλλα

marinella
instagram

Οι σχετικές αναρτήσεις των θαυμαστών της Μαρινέλλας

Τι συνέβη στην Μαρινέλλα

Η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, μπροστά στους θεατές, καθώς τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, την μεγάλη επιτυχία "Τα λόγια είναι περιττά". Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία αναβλήθηκε και η πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι θαυμαστές της Μαρινέλλας ήταν ότι η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε άμεσα στα καμαρίνια, όπου και ο προσωπικός της γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μετά από 1 ώρα περίπου, το ασθενοφόρο την μετέφερε στο Υγεία.

Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους παρατήρησαν έντρομοι ότι η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει είχε αρχίσει να τρέμει. Το κοινό πάγωσε μετά το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ανήσυχοι όλοι για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως σχολίασαν ορισμένοι από όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία, από το πρώτο τραγούδι η Μαρινέλλα φαινόταν καταπονημένη και ασταθής.