Κατερίνα Τσάβαλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό – «Δεν πετάω τη σκούφια μου…»

«Δε νομίζω ότι όταν κάποιος είναι με έναν άνθρωπο, σκέφτεται ότι…»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο πρώην σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου. Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για αυτή τη νέα κατάσταση στη ζωή της, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος, όταν είναι με έναν άνθρωπο, σκέφτεται ότι θα χωρίσουν. Δεν πετάω τη σκούφια μου για τις αλλαγές, αλλά τις αντιμετωπίζω», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας πως οι αλλαγές ήταν αναπόφευκτες.

Η προτεραιότητα για την Κατερίνα και τον πρώην σύζυγό της παραμένει το παιδί τους. «Επειδή προτεραιότητά μας είναι το παιδί μας, ήρθαν αυτές οι αλλαγές και από εδώ και πέρα προσαρμοζόμαστε. Η ζωή είναι μπροστά μας», πρόσθεσε.

Σχετικά με την υποδοχή του κοινού στα social media, ανέφερε: «Στα social μου φέρθηκαν καλά, έχω να το λέω! Δεν πιστεύω ότι έχω άλλου είδους τροφή και εγώ», σχολίασε χαμογελαστή.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, είπε: «Μέχρι στιγμής δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω! Ήταν ανάδρομος ο Ερμής; Δεν ξέρω…», κατέληξε με χιούμορ.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Τσάβαλου: Χαμογελάει διάπλατα μετά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Στεργίου

Δείτε το βίντεο:

Τι ξέρουμε για το διαζύγιο της Κατερίνας Τσαβάλου

Μια είδηση "βόμβα" έγινε γνωστή την Παρασκευή 5/7 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της Τζώρτζιας Συρίχα με την γνωστή δημοσιογράφο να αποκαλύπτει, πως η Κατερίνα Τσαβάλου μετά από 7 χρόνια γάμου χώρισε.

Η γνωστή ηθοποιός και ο Δημήτρης Στεργίου με κοινή απόφαση πήραν χωριστούς δρόμους και μάλιστα έχουν υπογράψει και το διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι παραμένει σε κάθε περίπτωση μαζί σε ό,τι αφορά την ανατροφή της κόρης τους.