Δημήτρης Φιντιρίκος: Με την Μέλινα στο Λονδίνο για παγωτό - Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μαζί της

Το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ

Ελένη Μπορμπόλη
Collage / instagram
Collage / instagram

Μετά από πολλαπλές αναρτήσεις της Μελίνας Νικολαΐδη ήρθε η σειρά και του Δημήτρη Φιντιρίκου, του νέου συντρόφου της κόρης της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, να επισημοποιήσει την σχέση τους μέσα από μια φωτογραφία στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι μάθαμε ότι είναι μαζί από τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, η είδηση μαθεύτηκε στις αρχές του Αυγούστου και αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα με βίντεο που κυκλοφόρησε και τους δείχνει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι κάνοντας μαζί ταξίδια σε διάφορα νησιά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο 36χρονος Δημήτρης είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Ελλάδας, με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το όνομα του συνδέεται με πολλούς τομείς, από την τεχνολογία έως την εστίαση, ενώ ξεχωρίζει και για την κοσμική του ζωή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που προσελκύουν τα βλέμματα είναι το σπίτι του, το οποίο αντανακλά το προσωπικό του στυλ και την αγάπη του για την πολυτέλεια και την τέχνη.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Η τούρτα έκπληξη στη συναυλία από τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Φιντιρίκο από κάτω & η συγκινητική αναφορά στον Βασίλη Καρρά

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Μελίνα Νικολαΐδη

Το ζευγάρι έχει πάει ταξίδι στο Λονδίνο όπως φαίνεται και από το story που ανέβασε σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Οι δυο τους, ποζάρουν στον φακό τρώγωντας παγωτό και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Δείτε την φωτογραφία:

melina-fintirikos
instagram

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μόνο ημέρες πριν, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι έδωσε το παρώνστη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό, ενώ μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτκοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.