Εύη Δρούτσα: «Ξέρω την Μαρινέλλα – Το είπε δύο φορές γιατί ήθελε να το πιστέψει μόνη της»

«Όταν το είπε δεύτερη φορά, είπα…»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωινό Σου Σου" και την Ελένη Τσολάκη, όπου μίλησε για τη Μαρινέλλα, καθώς και το κουράγιο που προσπαθούσε να δώσει στον εαυτό της κατά το καλωσόρισμα, λίγες μόνο στιγμές πριν από την κατάρρευσή της στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Ενοχλημένη η οικογένειά της - Τα κλάματα της Έλενας Παπαρίζου μετά την κατάρρευσή της

Τι αποκάλυψε για την Μαρινέλλα

«Η Μαρινέλλα έχει πολύ χιούμορ, πολλή χαρά και είναι ένας άνθρωπος που όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τρέχει άμεσα να το αντιμετωπίσει. Όταν ηχογραφήσαμε τον δεύτερο δίσκο, τον "Τολμώ", είχα αναφέρει πως νιώθω έναν πόνο στο στήθος, και εκείνη χωρίς δισταγμό σηκώθηκε και με οδήγησε μόνη της στον γιατρό της. Η Μαρινέλλα το είπε δύο φορές (σ.σ. ότι θέλω να περάσετε καλά και να περάσουμε κι εμείς καλά) επειδή ήθελε να το πιστέψει μόνη της. Ήθελε να δώσει δύναμη στον εαυτό της. Αν την γνωρίζατε όπως την ξέρω εγώ, θα με πιστεύατε σε αυτό που λέω», δήλωσε η Εύη Δρούτσα.

«Όταν το είπε δεύτερη φορά, σκέφτηκα: γιατί προσπαθεί να δώσει δύναμη στον εαυτό της; Αφού είναι αυτή που είναι. Αυτή δεν κομπιάζει σε τίποτα. Ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις τρεις δίσκους με τον ίδιο άνθρωπο; Τον ξέρεις τόσο καλά, σαν να είναι η αδερφή σου», εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα.

Η στιχουργός, ωστόσο, ξέσπασε και για τον χαμό του μεγάλου συνθέτη Αλέξη Παπαδημητρίου, με τον οποίο δεν ασχολήθηκαν εξίσου τα μίντια: «Και το λυπηρό είναι ότι νιώθω πολύ άσχημα, διότι το Σάββατο θάψαμε τον Αλέξη Παπαδημητρίου, τον μεγάλο συνθέτη. Για τον οποίο θα ήθελα να πω ότι κανένα από τα κανάλια δεν σεβάστηκε να μιλήσει λίγο γι' αυτόν. Ντροπή σας, παιδιά! Αν δεν ήταν ο Αλέξης Παπαδημητρίου, αυτούς τους δίσκους θα τους είχε κάνει όλους η Μαρινέλλα;».

Δείτε το σχετικό βίντεο: