Μάρκος Σεφερλής: Νέα πυρά κατά παντός – «Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι είναι λίγος…»

Με νέα ανάρτηση επανήλθε ο κωμικός

Ελένη Μπορμπόλη
instagram
instagram

Νέα έκταση στην κόντρα του με τα Μ.Μ.Ε. -και όχι μόνο- έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει απασχολήσει αρκετά τόσο με την παράστασή του, όσο και με τις αλλεπάλληλες αντιδράσεις του στην κριτική που ο ίδιος έχει δεχτεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοφιλής κωμικός την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου παρουσίασε ένα νούμερο, μέσα από το οποίο σατίριζε το Nemo, το μη δυαδικού φύλου (non binary) άτομο που κέρδισε στην Eurovision 2024 (δείτε εδώ το νούμερο). Το νούμερο αυτό, πολλοί θεατές αλλά και επώνυμοι θεώρησαν ως προσβλητικό κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και ως εκ τούτου το έκριναν αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής ενοχλήθηκε πολύ από την αρνητική κριτική και εξέφρασε την αντίθεσή του μέσα από δηλώσεις στην τηλεόραση και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύντομα, κάθε επώνυμο πρόσωπο που έδινε συνέντευξη καλούταν να πει την άποψή του για το ζήτημα και εν ολίγοις να διαλέξει στρατόπεδο. Κάποιοι πήραν το μέρος του κωμικού και κάποιοι άλλοι της πολιτικής ορθότητας και κάπως έτσι η κατάσταση κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο.

Ο Μάρκος Σεφερλής, έπειτα, άρχισε να απειλεί τον Γιώργο Λιάγκα και άλλους παρουσιαστές ότι θα τους «ξεμπροστιάσει», καθώς και ότι θα διαρρεύσει προσωπικά τους μηνύματα δημόσια. Στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο ίδιος σκέφτεται να κινηθεί νομικά και να κάνει μηνύσεις σε όσους έκριναν αρνητικά την εμφάνισή του στο Δελφινάριο.

Η νέα ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Και πάνω που νομίζαμε ότι το θέμα είχε αρχίσει σιγά – σιγά να κλείνει, ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε με μια ακόμα ανάρτηση, μέσα από την οποία ανοίγει νέο γύρο πυρών.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή «μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος». Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος, που εσείς κατηγορείται, έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα».

«Γι’ αυτό λοιπόν, το ξαναλέω, αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα, και κοιτάξτε επιτέλους και εσείς για μία φορά τη δική σας δουλειά. Ίσως έτσι να κάνετε και σεις επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε απ’ ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος».

Στη λεζάντα της νέας του δημοσίευσης, δε, ο Μάρκος Σεφερλής υπογραμμίζει με νόημα τα εξής: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: