Ιωάννα Τούνη: Το δωμάτιο που μένει με τον Αλεξάνδρου στην Καππαδοκία - Σαν να είναι μέσα σε θόλο, με τζακούζι και μπάνιο τεραστίων διαστάσεων

Φυσικά είναι μαζί τους και ο μικρός Πάρης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λατρεύουν να κάνουν ταξίδια και κάθε φορά που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μπαίνουν σε αεροπλάνα και πλοία και φεύγουν σε νέα μέρη, για νέες περιπέτειες. Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, έχουν μαζί τους και τον γιο τους, Πάρη, ο οποίος πριν καν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του, είχε κάνει ήδη πάνω από 10 ταξίδια.

Το καλοκαίρι τους, μάλιστα, το πέρασαν κάνοντας τουρ στα ελληνικά νησιά, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού και ενώ όλα έδειχναν πως πλέον έχουν επιστρέψει στη ρουτίνα τους και έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η Influencer αποκάλυψε μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έφυγαν όλοι μαζί, οικογενειακώς, σε νέο προορισμό.

Το δωμάτιο που μένουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Καππαδοκία

Αυτή τη φορά επέλεξαν να εξερευνήσουν την Καππαδοκία και όπως η ίδια συνηθίζει να κάνει σε κάθε ταξίδι της, έδειξε το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο θα μένουν τις επόμενες μέρες οι τρεις τους. Είναι πολύ εντυπωσιακό, σαν σε θόλο, όλο με πέτρα. Έχει το διπλό κρεβάτι στη μέση του υπνοδωματίου και πίσω από αυτό, αριστερά και δεξιά έχει μεγάλες ντουλάπες για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του ζευγαριού.

Δείτε επίσης: «Μάλλον ήρθε η ώρα για το 2ο παιδάκι σου» - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον καθρέφτη του μπάνιου της

Ανάμεσα στις δύο ντουλάπες βρίσκεται και στο τζακούζι, ενώ υπάρχει στον χώρο και ένα τεράστιο μπάνιο, με μεγάλη ντουζιέρα που τους χωράει άνετα όλους μαζί. Εσείς θα μένατε εκεί;

Εντωμεταξύ, η Influencer, μάλλον περιμένει κάτι από τον σύντροφό της εδώ και καιρό. Μια... μπηχτή με αποδέκτη τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, "πέταξε" σε ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok πριν από λίγες μέρες.

Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει το γνωστό trend, μέσα από το οποίο διαλέγεις το νυφικό look που θα ήθελες για την ημέρα του γάμο σου. Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, έκανε τις επιλογές της σε νυφικό και παπούτσια μπροστά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, προσπαθώντας ίσως να του στείλει ένα... μήνυμα.

Μάλιστα, για να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη την θέση της, η influencer συνόδευσε το συγκεκριμένο βίντεο με μια λεζάντα που έγραφε: "Κοιμάται όρθιος, πάλι καλά που έχω βάλει νυφικό σε φωτογράφιση γιατί σκούρα τα πράγματα".

Δείτε το βίντεο: