Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Τι αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή και η Βασιλική Ανδρίτσου για την ταινία

Όλα όσα είπαν για τους ρόλους τους οι δύο ηθοποιοί

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η δημοφιλής σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» επιστρέφει ξανά, 24 χρόνια μετά το πρόωρο και άδικο τέλος της, αυτή τη φορά όμως ως ταινία. Ο Άρης Καβατζίκης επισκέφθηκε τα γυρίσματα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Παναγιώτα Βλαντή, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Τάσο Ιορδανίδη, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την επανεκκίνηση αυτής της εμβληματικής παραγωγής.

Δείτε επίσης: «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Για πρώτη φορά μαζί οι τέσσερις βασικές πρωταγωνίστριες της κινηματογραφικής μεταφοράς

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή - Τι αποκάλυψαν οι ηθοποιοί

Η Παναγιώτα Βλαντή, που υποδύεται την Ντομινίκ Σεζάρ, δήλωσε: «Έχω ένα σκυλάκι, τη JLo, που η Μαρία Λεκάκη συχνά την μπερδεύει και την φωνάζει Jude Law. Ως χαρακτήρες, κουβαλάμε τα τραύματα του παρελθόντος. Η Ντοντό έχει κάνει λάθος επιλογές συντρόφου και, παρόλο που το γνωρίζει, το δέχεται. Είναι μεγάλο βάρος να ξέρω ότι η σειρά είχε σημειώσει τόση επιτυχία. Τον ρόλο μου τον υποδυόταν η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Ράντου, και η σύγκριση είναι σίγουρα δύσκολη. Δουλεύουμε πολλές ώρες και κάνουμε συχνά νυχτερινά γυρίσματα. Όταν γυρίζω από τα γυρίσματα στις 7 το πρωί, δεν μπορώ να κοιμηθώ αμέσως. Η συνεργασία μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα είναι καλή, υπάρχουν όμως και προκλήσεις. Υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας, και αγαπώ κάθε λεπτό που περνάω στον ρόλο μου».

Η Βασιλική Ανδρίτσου, που υποδύεται την Αλέκα Καλουδάκη και είναι αρχισυντάκτρια σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε: «Έχω ένα παιδί από έναν διαλυμένο γάμο. Οι ρόλοι μας είναι τέσσερα κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά στο ορφανοτροφείο που μεγαλώσαμε. Στο παρόν, αναλαμβάνουμε δράση για να δολοφονήσουμε τον κακοποιητή μας. Σίγουρα θα υπάρξουν συγκρίσεις από τους φανατικούς τηλεθεατές. Η Χρύσα Ρώπα είναι εξαιρετική ηθοποιός και δεν ξέρω αν θα ταυτιστούν μαζί μου. Τώρα κάνουμε κάτι εντελώς καινούργιο και δεν παίζουμε όπως εκείνες. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα στον Αλέξανδρο Ρήγα σε αυτό το κινηματογραφικό του βήμα. Είναι ένα πολύ ωραίο έργο με πολλά μηνύματα. Η Αλέκα είναι πιο ενεργητική και αποφασισμένη σε σχέση με τις άλλες τρεις».

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος υποδύεται τον «Μάρκο», σχολίασε: «Ταλαιπωρώ την Παναγιώτα Βλαντή, καθώς είμαι παντρεμένος και κάνω παράλληλη ζωή. Το σενάριο είναι διατροφικά έξυπνο. Χαίρομαι πολύ που δουλεύω ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Αντικειμενικά, στον ρόλο μου δεν είμαι καλός χαρακτήρας, αλλά οι ρόλοι υπάρχουν για να μας βοηθούν να εξερευνήσουμε και άλλες πλευρές του εαυτού μας».

Δείτε το βίντεο: