Σοφία Καρβέλα: Στο νοσοκομείο η κόρη της Άννας Βίσση - Τι συνέβη

Η φωτογραφία με τους ορούς στα χέρια από το δωμάτιο της κλινικής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Καρβέλα
Instagram / Σοφία Καρβέλα

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την κόρη της Άννας Βίσση (δείτε εδώ την σπάνια συνέντευξή της που μιλά για το αλκοόλ, τον Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια), Σοφία Καρβέλα, καθώς, όπως αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται ξαπλωμένη σε δωμάτιο νοσοκομείου στο Λος Άντζελες. Βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο το ταξίδι της δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε.

Δεν έδειξε τίποτα παραπάνω πέρα από το χέρι της με τους ορούς στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, ούτε θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με το τι της συνέβη και κατέληξε στην κλινική, ωστόσο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον ίδιο της τον εαυτό μέσα από αυτό το story.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα μέσα από το νοσοκομείο

«Σημείωση προς τον εαυτό μου, τα πράγματα στραβώνουν κάποιες φορές και στο LA και σε επαγγελματικό ταξίδι. Να θυμάσαι να είσαι ευγνώμων όταν όλα πάνε καλά που είναι το 90% του χρόνου για να είμαι ειλικρινής. Η υγεία είναι πολύτιμη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα, η μαμά μου είπε...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση για τον εθισμό της

Σοφία Κορβέλα νοσοκομείο
Instagram / Σοφία Κορβέλα

Η κόρη της τραγουδίστριας ζει εδώ και χρόνια στην Αμερική, μαζί με τα παιδιά της, με τα οποία έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Ο μεγαλύτερος γιος της είναι στην εφηβεία και ο τρόπος που της μιλά είναι πολύ ιδιαίτερος, αλλά όσο κι αν πολλές φορές την φέρνει σε δύσκολη θέση, έχουν βρει τον τρόπο επικοινωνίας τους.

Πριν από λίγο καιρό, σε ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram είχε γράψει για εκείνον: «O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε "Είμαι κουλ" και με αγκάλιασε».

Σοφία Καρβέλα γιος