Ναταλία Δραγούμη: «Με απέρριψαν δουλειά επειδή δεν είχα ανάγκη τα χρήματα»

«Όταν άκουγαν οι καθηγητές στο Εθνικό το επίθετό μου, εντυπωσιάζονταν λόγω του πατέρα μου»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Για την ταξική διάσταση και τις διακρίσεις που υπάρχουν στις σχολές μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, μέσα από συνέντευξη που έδωσε σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι μόλις οι καθηγητές της στο Εθνικό Θέατρο άκουγαν το επίθετό της, άλλαζε η στάση τους απέναντί της, καθώς εντυπωσιάζονταν από τον πατέρα της, που είναι διάσημος μουσικός.

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Οι κρίσεις πανικού, η ψυχοθεραπεία και η ψυχανάλυση, τα 23 χρόνια γάμου και οι εμμονικοί θαυμαστές

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμης για την διάσημη οικογένειά της

«Τους έλεγα το επίθετό μου αισθανόμουν ότι εντυπωσιάζονταν από τον πατέρα μου. Γιατί γνώριζαν όλοι τον πατέρα μου και ότι είναι ιστορικό το όνομά μου από τους από τους τους παππούδες μου. Αλλά εκτιμούσαν τον ίδιο τον πατέρα μου που ήταν μουσικολόγος ερευνητής. Και αμέσως τους έβλεπα ότι ένιωθα ότι εδώ κάτι γίνεται, ας πούμε, ένιωθα στο βλέμμα τους πόσο βαρύ όνομα έχω…», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Ναταλία Δραγούμη παραδέχτηκε επίσης, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχασε δουλειές στην αρχή της καριέρας της, λόγω της επιφάνειας της οικογένειάς της: «Εγώ αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι ότι υπήρχαν κάποιες δουλειές παράλληλα, όσο ήσουν στο Εθνικό Θέατρο να είσαι και στο χορό και εμένα μου είπαν ‘δεν θα πάρεις εσύ τη δουλειά θα την πάρει κάποιος που είχε πολύ ανάγκη από χρήματα’. Το οποίο το καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι μια ευκαιρία, μια εμπειρία».

Η ίδια μίλησε, τέλος, και για την σχέση της με τον Τάσο Λιγνάδη: «Ο μπαμπάς Λιγνάδης ήταν από τους αγαπημένους μου καθηγητές. Μετά το τρίτο έτος μου λέει ‘Έλα εδώ Δραγούμη νόμιζα μου λέει όταν μπήκες ότι θα ήσουνα ένα από αυτά τα αριεστημένα και χαζά του Μωραΐτη, αλλά δεν είσαι. Και το ‘χεις'».

Δείτε το βίντεο: