Δύσκολες στιγμές για τη Σοφία Νομικού λίγο μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού της - «Βρισκόμουν στο νοσοκομείο...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Νομικού
Instagram / Σοφία Νομικού

Η Σοφία Νομικού πριν από ένα μήνα περίπου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της. Μετά από πολύ άγχος και φόβο κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του) και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Βέβαια, το ταξίδι της μητρότητας είναι πολύ ιδιαίτερο για κάθε γυναίκα και παρόλο που είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να ζήσει κανείς, κρύβει πολλές δυσκολίες. Σε μία εξομολόγηση για αυτά τα θέματα προχώρησε, λοιπόν, η ίδια, εξηγώντας μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι της συνέβη τις προηγούμενες ημέρες. Ένα πρόβλημα υγείας της χτύπησε την πόρτα και έπρεπε να νοσηλευτεί, αφήνοντας στο σπίτι της τον σύζυγο και τα παιδιά της...

Η εξομολόγηση της Σοφίας Νομικού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Με την αγάπη, όλα θεραπεύονται.

Οι τελευταίες οκτώ μέρες ήταν από τις πιο έντονες και δύσκολες που έχω περάσει, καθώς βρισκόμουν στο νοσοκομείο μέρα-νύχτα για ένα θέμα υγείας. Ως γυναίκες και μαμάδες, συχνά προσπαθούμε να ισορροπήσουμε αμέτρητες ευθύνες, και όταν προκύπτουν απρόβλεπτες καταστάσεις, νιώθουμε τη δύναμή μας να δοκιμάζεται με τρόπους που δεν είχαμε φανταστεί. Ανάμεσα στην αβεβαιότητα, τη διαχείριση των συναισθημάτων, των ορμονών και τον φόβο για το άγνωστο, είναι εύκολο να νιώθουμε καταβεβλημένες.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τον άντρα μου, που με την ήρεμη και σταθερή στήριξή του, μου έδωσε δύναμη και θετικότητα όταν τα χρειαζόμουν περισσότερο. Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους και την οικογένεια που μας στήριξαν—ακόμα και με απλές πράξεις αγάπης, όπως ένα σπιτικό γεύμα. Αυτή η υποστήριξη κάνει όλες τις δυσκολίες πιο υποφερτές.

Ήμουν απούσα γιατί έπρεπε να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου σε μια δύσκολη περίοδο υγείας. Σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζετε τις δικές σας προκλήσεις, να ξέρετε ότι είστε πιο δυνατές από όσο νομίζετε. Είμαι ξανά εδώ, ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη, έτοιμη να προχωρήσω μπροστά, ένα βήμα τη φορά», σημείωσε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε να δέχεται μηνύματα στήριξης από τους ακόλουθούς της.